Vanskelig å vite hva du skal skrive på ønskelista? La stjernetegnet ditt bestemme!

Syns du det er like vanskelig å skrive ønskeliste som oss? Da er nok horoskopet vårt en god hjelp! I dette horoskopet får du inspirasjon til hva du kan ønske deg selv, men også ideer til hva du kan gi bort til en venn. Her finner du de beste julegavene ifølge astrologien (og oss!).


Væren
For energibunten væren er det viktig å være sysselsatt, uansett om det er en konkurranse, et morsomt spill eller noe annet! En verdsatt gave er de populære fidget toys fra Robetoy, som holder rastløse fingre sysselsatte i timevis!


Tyren
Tyren verdsetter vakre ting og elsker å omgi seg med ting som påminner om eventyrenes verden. Med herlige innredningsdetaljer kan de drømme seg bort og nyte til fullt. Vi vil derfor tipse om dekorative veggklistremerker fra Schmooks!


Tvillingene
For den sta tvillingen kan det iblant være vanskelig å bestemme seg. I jul vil vi gjerne gi tvillingen en liten utfordring, der det gjelder å holde seg til planen. Dette brettspillet fra Ravensburger er perfekt for alle spillekvelder med familien i vinter, samtidig som du utvikler dine kognitive ferdigheter.


Krepsen
Hjemmekatten krepsen har ingenting imot innstilte planer og å ha en kosekveld hjemme for seg selv. Da passer velg ingenting bedre enn et koselig antrekk i mykeste merinoull? Her er en favoritt fra det danske merket Joha!


Løven
Løven tar ikke seg selv så høytidelig og er ikke redd for å skille seg ut. Så et par ordentlige fargebomber i form av disse vinterstøvlene fra Nordbjørn vil piffe opp selv de gråeste vinterdager.


Jomfruen
Ordensmennesket jomfruen har styr på skjemaet og alt som er planlagt i juledagene. Et fint skrivesett fra L.O.L. Surprise! er en god følgesvenn til å holde styr på tiden og planleggingen.


Vekten
Vekten elsker luksus og å sette gullkant på hverdagen med enkle midler. I vinter vil vi skjemme bort vekten litt ekstra med noe som kan nytes til det fulle! Denne herlige flyteleken fra Bestway garanterer 100 % avkobling!


Skorpionen
Den mystiske skorpionen blir lett oppslukt av spennende historier og fortellinger i timevis. En spennende bok fra Superdetektivene vil derfor være perfekt under juletreet.


Skytten
For adrenalinjunkien skytten venter det neste eventyret alltid rett rundt hjørnet, uansett årstid. Om vi er så heldige at vi får snø til jul, er denne lynraske snowraceren fra STIGA perfekt å legge under grana. Unna vei, her kommer jeg!


Steinbukken
Steinbukken er en av de mest ambisiøse stjernetegnene! Gi steinbukken en oppgave, og den blir løst på nulltid! Hvorfor ikke framheve denne egenskapen med en utfordring fra GraviTrax? Sett sammen forskjellige kulebaner og utfordre kreativiteten og fantasien.


Vannmannen
Den selvstendige vannmannen setter pris på egentid og pauser i en ellers hektisk hverdag. Juleferien er fin mulighet til å gire ned noen hakk og lade opp batteriene med et spennende eventyr fra H.C. Andersen.


Fiskene
Fiskene er ofte kreative og elsker å skape. Et fullstappet fargeskrin fra Fippla stimulerer kreativiteten og skaperlysten. Inneholder alt nødvendig for å skape det neste, store kunstverk.

 

Se enda flere julegavetips til lave priser her!

_____________________________________________

https://metromode.se/home/10-vackraste-granarna-att-inspireras-utav-2015/

https://ar.pinterest.com/pin/599401031662606533/