Tips – sandkasser med lokk

En sandkasse tilfører mye glede hos barna våre, og er derfor et helt nødvendig innslag i hagen. I dagens innlegg tipser vi om noen av våre sandkassefavoritter.

Tenk å ha en egen plass til barna, der de kan bygge sandslott, sandkaker eller grave vollgraver! På hjemmesiden vår finner du mengder av sandkasser i forskjellige størrelser, modeller og utforminger, som passer perfekt til å ha i hagen. Noen av de sandkassene vi anbefaler litt ekstra, er sandkassene våre med avtakbare lokk. Disse beskytter sanden fra å bli skitten, våt av regnet, eller å bli brukt som toalett av nabokatten.

Sandkasser formet som barnas favorittdyr, favorittkarakterer fra Disney, kule trestokker, eller hvorfor ikke kombinere piknikbordet med en sandkasse midt i? Vi har også todelte sandkasser, der du kan ha sand i den ene delen, og vann i den andre – Vips! Så har du både sandkasse og basseng i ett!

Sandlådor-GIF.gif1. Hörby Bruk Sandkasse + Trekk 2. Smoby Sandkasse/Pool  3. Little Tikes Sandkasse Woodland 
4. Little Tikes Sandkasse Skilpadde


Noen av sandkassene våre har et praktisk tak, som beskytter barnet fra regn og sterke solstråler. Taket kan i tillegg justeres i høyden, noe som gjør at du kan senke det ned som et «lokk» på sandkassen, når den ikke er i bruk. Smart!

Woodlii Sandkasse med Tak.jpgWoodlii Sandkasse med Tak 
 

Du finner også flere morsomme leker til sandkassa her!

_____________________________

@rebeccadufwall
@carolaekman