Tilbakekalling av matstol

Advarsel! Tilbakekallelse – Jollyroom tilbakekaller JLY Matstol – Fare for fallskade og fare for at barnet kan bli sittende fast med hodet. Vi oppfordrer våre kunder til å avslutte bruk av stolen umiddelbart.

Kjære kunder,

Vi har besluttet å tilbakekalle produktet JLY Matstol, artikelnummer 418144, 418145 og 418146.

Vi har oppdaget en mulig sikkerhetsbrist ved produktet, og arbeider derfor aktivt med å kontakte alle kunder som har kjøpt denne matstolen. Matstolen oppfyller ikke sikkerhetskravene i gjeldende standard:

  • Festene til stolens sete- og fotbrett kan sprekke, og dermed føre til at barnet faller ut av stolen
  • Det er for liten plass under sikkerhetsbøylen, noe som kan medføre at barnet blir sittende fast med hodet


Hvis du eier det aktuelle produktet, ber vi om at du returnerer det til oss, for full refusjon.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice for hjelp med gratis returseddel. Informer gjerne om hvorvidt du ønsker returseddelen levert per post eller mail, så hjelper vi deg snarest mulig. Har du ikke blitt kontaktet via mail, eller har noen øvrige spørsmål, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på:

kundeservice@jollyroom.no eller tel. 33 50 93 50.

Dersom du har solgt eller fjernet stolen, ber vi om at du vennligst tar kontakt med den nye eieren og rapporter om tilbaketrekningen.

Vi takker for samarbeidet, og beklager for eventuelle ulemper dette kan ha forårsaket.