Tips og fordeler med å juleshoppe på nettet!

Julen nærmer seg, og med det den kanskje litt fryktede julegaveshoppingen. Helst vil man jo være tidlig ute og ha saken fikset i god tid, men det er ikke alltid så lett – og plutselig står man der på lille julaften uten en eneste gave i hus!

 

 

«Neste år, da skal jeg være ute i god tid»

 

... og så kommer neste år, med neste jul, og man føler atter en gang det samme stresset, den samme trengselen og den samme springingen i butikkene. 

Men mye av dette kan unngås ved å handle online.  Med netthandel kan du sitte i fred og ro hjemme (om barna dine tillater det altså 😉) og handle inn alt du trenger – no more julestress! Og i den forbindelse kan vi tipse om ikke bare noen få, men massevis av herlige julenissesekk-vennlige varer til kampanjepris på hjemmesiden vår 🎁👈 Slik kan du krysse av julegave en etter en nedover innkjøpslisten allerede i dag, og når alle andre springer beina av seg i butikkene og stresser verre kan du lene deg tilbake i sofaen og bare vente på plinget i telefonen som forteller deg at pakkene dine ligger klare for henting på posten! 😍

 

Fordeler med å handle på nettet

1. Du finner alt du trenger på ett sted.
2. Du kan enkelt sammenligne priser.
3. Du sparer tid du isteden kan bruke til annet.
4. Du slipper trengsel og kø.
5. Du slipper utålmodige barn 😉 

Tips når du handler på nett


1. Planlegg godt, sett opp et budsjett og unngå spontankjøp.
2. Les anmeldelser på nettet og handle deretter.
3. Dra fordel av ville tilbudspriser i forskjellige salg, f.eks i forbindelse med Black Friday, hvor du virkelig kan gjøre noen skikkelige røverkjøp! (Hold utkikk etter vår helrå kampanje som dukker opp da 😉)
4. Bli medlem, da får du ofte forhåndsrabatter og tilbud.
5. Slå deg sammen med en venn og handle sammen for å slippe fraktkostnader.

 

 

Men enda så herlig det er med julegaver vil vi gjerne poengtere at julen handler om så mye mer enn bare gaver og materielle ting. Høytider handler om å samle venner og familie, spise godt og ha det koselig sammen. Det viktigste du kan gi barna dine er tiden din, og den er jo faktisk helt gratis 😊

 

Klem til dere alle!