Julegavetips til barn 3-5 år!

Julen nærmer seg med stormskritt og barnas ønskelister fylles opp. Her er det mye «hundevalp» og «ponni» å lese, så klart, og ikke minst de mer diffuse «leker»! Men hva leker en treåring med? Hva interesserer en femåring? Og hva liker en tiåring egentlig å holde på med? Å vite hva man skal kjøpe til barn i forskjellige aldre er ikke alltid like lett, med andre ord. Så vi spurte julegaveneproffene selv, vi! 💝

 

Vi inviterte en gruppe herlige barn i forskjellige aldre til fotostudioet vårt. Her inne hadde vi fylt gulvet med massevis av leker, telt og koselige sitteputter de fikk prøve og bedømme! 👏 Etter en hel del lek og rampestreker ba vi til slutt barna om å velge to favorittleker hver. «Bare to leker!» – ja dere kan jo tenke dere selv hvor vrien en avgjørelse det var! 😉  

 

”En sånn som mamma og pappa kjører” / Gustav, 5 år

 

Her nedenfor kan dere se lekene barna selv synes er morsomst akkurat nå!

 

Eskil, 2,5 år

eskil_2,5år_minispeeder.jpeg

”Den er gul også”

Gåbil

I fred og ro undersøkte Eskil lekene i rommet. Det bor nok en liten sjåfør i ham, for etter en stund valgte han den tøffe taxibilen. En liten gåbil formet som en gul taxi, helt perfekt å kjøre rundt på der hjemme 😉

 

Melvin, 3 år

Melvin.png

”Lager alltid mat faktisk”

Lekekjøkken & Garasje

Det tok ikke mange sekundene før leken var i full gang. Med sine stekeplater, stekeovn og oppvaskkum ble lekekjøkkenet raskt en favoritt. Her ble det laget middag, kake, kake og enda mer kake 😄 Og når det ikke ble kokkelert ble bilene kjørt opp og ned mellom etasjene i parkeringsgarasjen. Tid til å fylle bensin på bensinstasjonen ble det også 😉

 

Linnea, 3 år

Linnea.png

«Elsker dukkehuset, det ønsker jeg meg i julegave om jeg får lov»

Slott & Dukkehus

Her ble oppmerksomheten straks rettet mot Elsa og hennes fine dukkehus. Elsa fikk være med å innrede og hun fikk det lange vakre håret sitt stylet i mange frisyrer. Også Askepostts slott ble bygget sammen, med høye tårn, soverom og en dansesal. Når alt var på plass fik Askepott sette seg ved matbordet og nyte en bedre middag! ❤

 

Tuva, 4 år

Tuva.png

«Det er ikke vanskelig å rygge om man bare tråkker riktig»

Gokart Kunstnerpakke

Her ble det tråkket på både framover og baker, fort og sakte – om igjen og om igjen! Denne jenta hadde virkelig dreisen 😎 Etter en høyst heftig kjøretur valgte Tuva å skru ned tempoet med litt hobbyaktiviteter og farger ❤
 

Max, 4,5 år

Max.png

”Man må sikte før man skyter”

ActionfigurerElbil

Pew pew! Fra sjørøverskuta ble det avfyrt massevis av kanonkuler. Max var en proff til å sikte, så her gjaldt det å se opp 😉 Etter pirateventyret ble det en svipptur i Volvo’en. Å få bestemme over gass, gir og tute var svært populært! 🚗

 

Gustav, 5 år

Gustav.png

”En sånn som mamma og pappa kjører”

Spionsett Elbil

En nysgjerrig liten kar som forelsket seg i settet med blant annet en bevegelsesdetektor, en penn til å skrive usynlige meldinger og et par kule night vision-briller. Etter en stund med spionasje var det på tide med en tur i bilen, og ikke var den en hvilken som helst bil– det var en sånn som mamma og pappa kjører 👍

 

Julegaveproffenes liste over topplekene for 3-5-åringer (i tilfeldig rekkefølge): 

1. Elbil, Volvo XC90


2. Kjøkken, Cloudberry Castle


3. Garasje, Woodlii


4. Gåbil, Mini Speeders


5. Magiska Slott


6. Frozen dukkehus


7. Gokart/Tråbiler


8. Kunstnerpakke, Art Park


9. Actionfigurer


10. Spionsett, Wintech