Filmtips – 10 populære barnefilmer til deres filmkveld!

Man bør ikke tilbringe all sin tid foran fjernsynet – det vet nok alle og enhver, men noen ganger innimellom er det jo veldig koselig å samle hele familien til en god gammeldags filmkveld.

 

Finn frem tepper og puter, og lag en stor skål med popcorn – så er det bare å finne frem den riktige filmen, og det kan jo være lettere sagt enn gjort! Derfor har vi samlet en inspirasjonsliste med 10 populære barnefilmer som dere kan ta frem ved neste filmtilfelle!

 

@MamãeAchei!.jpg

 

Vår liste byr på både nye barnefilmer og gamle klassikere, så da er det bare å la familien velge hvilken dere vil se! Som alle småbarnsforeldre vet har barna helt klare idéer om hva de liker og hva de IKKE liker. Det er ikke sikkert dere får lov til å sette på noe annet enn yndlingsfilmen, men vi håper allikevel at dere kan bli inspirerte til å se (eller se om igjen) en av disse fantastiske barnefilmene. Flere av filmene er klassikere som dere foreldre helt sikkert også har sett da dere var barn, og kosen blir jo ikke mindre av at hele familien kan synge med på «Hakuna Matata».

 

10 filmtips

Toy Story (1, 2 & 3)

Frost

Paw Patrol

Husdyrenes hemmelige liv

Vaiana

Trolls

Pippi Langstrømpe

Den gode dinosaur

Løvenes konge (1, 2 & 3)

Oppdrag Dory

 

Hvis ingen av våre filmtips er noe for de små kan dere jo alltids gå tilbake og se den samme filmen igjen, og igjen og igjen...

 

Kos dere! ❤