Mamma Christina anmelder nye Moweo Future AIR

Med kombivognen Moweo Future AIR får du alt det foreldre gjerne ser etter i en barnevogn: at den skal være hendig, se bra ut og ha en lang brukstid. Bloggeren Mamma Christina har testet denne vognen for oss, noe vi er veldig glade for, hun skriver nemlig svært informativt og godt om den. 

Mamma Christina om Moweo Future AIR:

En stk overlykkelig mamma her ja! Jeg har lenge tenkt at vi skulle hatt oss en ny vogn som er enkel å ta med seg i bilen når vi skal ut på tur, siden den vi har tar stor plass selv om den er sammenslått. Ikke nok med det, men den har også plasthjul, noe som er helt forferdelig å trille med på grus. Men nå har vi har vært så heldige å få teste den splitter nye 2017-modellen Moweo Future AIR fra Jollyroom og vi er så fornøyde!

moweo-future-air.PNG

Kilde: nouw.com/christal

Denne stilrene kombivogna har en kombinert sitte- og liggedel som gjør at vogna kan brukes fra barnet er nyfødt og opptil ca. 3 år. Når du bruker den som liggedel ser den ut som en bag og er helt flat, mens sittedelen er mer oppreist og kan justeres i fire ulike stillinger. Den er også utstyrt med et 5-punktbelte som holder barnet på plass i vogna. Og det beste av alt, den har lufthjul. Noe som gjør at den egner seg like godt på grus som på asfalt.

Førsteinntrykket av vogna var helt topp og jeg ble positivt overrasket over hvor lett den var å montere. Barnet sitter høyt i vogna og har god oversikt. Både sittedelen og håndtaket kan snus slik at barnet kan sitte både forovervendt og bakovervendt etter eget ønske. På grunn av de roterbare fremhjulene er vogna god å trille og den svinger lett på alle underlag. Fremhjulene kan enkelt låses i rett posisjon ved å dytte opp en bryter rett over hjulene. Vogna er også utstyrt med 2 stk. varekurver og begge har lokk. Det er jo helt genialt! Da slipper man å bekymre seg for at noe skal falle ut.

moweo-future-air2.PNG

Kilde: nouw.com/christal

Da jeg skulle låse hjulene på vogna ble jeg sjokkert, for det var jo ikke bremser på bakhjulene. Jeg åpnet bruksanvisningen og fant fort ut at denne bremsen er plassert på håndtaket. Her vrir du bare på et lite hjul og bakhjulene på vogna låses slik at den ikke kan trille. For å åpne bremsen igjen trykker man bare på knappen i midten av hjulet.

moweo-future-air3.PNG

Kilde: nouw.com/christal

  • Håndtaket justeres enkelt opp og ned ved å klemme inn knappen som sitter midt på håndtaket.
  • Sittedelen justeres ved å klemme inn knappen bak på kalesjen.
  • Ryggen justeres ved å vri på hjulet som sitter bak på ryggen, nedenfor kalesjen

moweo-future-air4.PNG

Kilde: nouw.com/christal

Vogna slår man veldig enkelt sammen ved å ta av sittedelen og dra i et håndtak på understellet. Understellet tok overraskende liten plass sammenslått, men sittedelen er litt større. Den tar uansett mye mindre plass enn den forrige vogna, så vi er veldig fornøyde og kan absolutt anbefale denne vogna videre. 

Vår og sommer står for tur og det er på tide å legge vekk den varme lammeskinnsposen og finne frem en tynnere vognpose. Da er den nye vognposen fra Nordlys helt perfekt! Dette er en sommervognpose som beskytter barnet mot vær og vind uten å bli for varm. Yttertrekket på posen er både både vind- og vanntett og egner seg godt nå om våren. Det er en lett og myk pose som kommer i 2 str og 3 nydelige pastellfarger, pluss fargen sort. 

moweo-future-air5.PNGKilde: nouw.com/christal