Fire gode tips for den beste barnebursdagen i byen

En hver bursdag fortjener å feires, og spesielt barnas så klart. Men å arrangere barnebursdag er ikke nødvendigvis bare lett. En fordel med barnebursdager er at man kan prøve nye ting hvert år og lære, men om du likevel vil ha litt hjelp har vi satt opp en liste med ting det kan være lurt å tenke på når du skal planlegge ditt barns fødselsdagsselskap. 

1. Husk at festen begynner allerede med invitasjonene. Bestem et tema for festen med en gang om dere vil ha en rød tråd. Har dere ikke noe tema er et enkelt fargetema et fint tips – alle elsker jo fine farger!

2. Barneselskapet blir ekstra fint og morsomt om det preger hele rommet – fra gulvet til taket! En barnebursdag handler ikke bare om fine gaver, kake og ballonger, det handler også om å skape en festlig stemning. Så ikke vær redd for å henge opp fargerike pompoms, vimpler og lignende i taket og på veggene. 

3. Hva spiser man på en barnebursdag? Om dere skal servere kake eller pølse og lumpe trenger dere tallerkener og bestikk. En kake er selvsagt alltid spennende, og barna elsker å være med på dekoreringen, noe som ofte resulterer i morsomme og kanskje litt småanarkistiske kreasjoner! Bestikk, tallerkener, kopper, sugerør og servietter med et samlet tema er et godt tips, gjerne med motiver av tegeneseriefigurer eller lignende som barna har et forhold til og kjenner igjen. 

4. La barna være en del av temaet. Du kan kjøpe morsomme masker eller hatter til barna, og kanskje fine småleker eller godteposer de kan få når dere leker fiskedam. 

 

Lykke til med barnebursdagen!

Talking_tables_blogg2.jpg