62 resultater

1/2Neste

Sykkelhjelmer til barn

Sykkelhjelmene har vært i konstant utvikling de siste årene og er blitt et helt naturlig syn på alle syklister, ikke minst på barna. En sykkelhjelm til barnet er absolutt påkrevd både når hen er lite og sitter i sykkelvogn eller sykkelsete og når hen har blitt stort nok til å sykle selv. En barnehjelm skal være både komfortabel og sikker, og siden det er snakk om nettopp de minste blant oss skader det heller ikke at sykkelhjelmen har et morsomt og barnevennlig motiv eller mønster.

En ting du bør tenke på når du kjøper sykkelhjelm til barnet ditt er at den er utstyrt med den grønne spennen. Grønn spenne er en type som løsner om barnehjelmens hakebånd blir sittende fast i noe, for eksempel om barnet har på seg hjelmen når hen har parkert sykkelen og bare leker. På den måten unngår man kvelningsfare. Når det er sagt er det absolutt å anbefale at sykkelhjelmen tas av så fort sykkelen er parkert. Hjelmer med grønn spenne kan brukes av barn opptil 6-7 års alder.

Når du setter hjelmen på barnet må du sørge for at den sitter skikkelig. Spennene på hver side skal sitte rett under øret og remmen skal være så stram at du kun får inn to fingre mellom haken og remmen. Samtidig må du så klart passe på at det ikke blir ubehagelig for barnet.

Finn riktig sykkelhjelm til ditt barn

Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av sykkelhjelmer til gutt og jente, barn og baby. Vi har selvsagt også skateboardhjelmer  og multisporthjelmer til barn. Når det gjelder stil og utseende har vi massevis av modeller, både med fine farger og motiver til de mindre barna og mer «seriøse» hjelmer til de litt større, og hva merker angår så fører vi gode og pålitelige sådanne, som Jofa, Stiga, HangUp og Roces, for bare å nevne noen få!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven