Badedrakter & Bikinis fra Reima

Her ser du vårt lekre online-sortiment med baderakter og bikins for barn. Vi har kjempefine modeller til barn i alle aldre, med herlige og barnevennlige motiver, f.eks fra den populære barnefilmen Frost – eller Minni Mus! Selvsagt har vi også badedrakter og bikinis med mer «vanlige» mønstre, alt sammen fra gode varemerker og ikke minst til høyst rimelige priser!

Jollyroom har et stort utvalg av Reima barneklær, alt fra UV-klær og dresser til regnklær. Finske Reima designer og produserer kvalitetsplagg som barn skal kunne bevege seg uhindret og leke fritt i, uansett om det snør, regner eller om solen skinner. Vannpytter, is, sand eller leire skal ikke sette en stopper for barnas lekelyst. Reimas produkter er lenge kjent for å ligge i forkant når det gjelder funksjonalitet, kvalitet, sikkerhet og innovasjon. Alle produkter testes og godkjennes dessuten av verdens mest oppriktige og ekte testpanel: barna selv!

Bikinis og badedrakter til alle små badeløver

Det finnes vel ingenting som er herligere enn å endelig kunne ta på seg badetøyet og løpe ut i bølgene på en varm sommerdag? Nå til dags er også barnas badetøy mer enn bare en badedrakt med god komfort. Barna kan velge mellom stilige badedrakter med fargerike mønstre eller motiver av prinsesser og kjente figurer, og søte barnebikinier med rysjer og fine designs. Materialene er svært komfortable, både når de er tørre og våte, og de har gjerne god stretch som er lett å bevege seg i. Det er dessuten mer og mer vanlig at badedrakter og bikinis for barn er laget av materialer med solfaktor som beskytter huden mot skadelige UV-stråler. Det er altså ingenting som står i veien for at man finner en badedrakt eller bikini som barna synes er fin og som samtidig møter de voksnes krav til kvalitet og funksjon.

Finn badesesongens badedrakter og barnebikinis hos Jollyroom

Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av fargerike badedrakter og søte bikinier til barna. Du finner alt fra sportslige modeller som passer til svømming i svømmehallen og mønstrete badetøy med UV-beskyttelse som passer til lek og moro på stranden. Gjør dere klare for sommersesongen og handle badedrakter og bikinis fra merker som Hummel, Disney og Swimpy her hos oss!

Ta gjerne en titt på det øvrige utvalget vårt av badetøy til barn og baby, og kompletter med praktiske og komfortable badesko, redningsvester, UV-klær til både små og store barn!