Byggesett & Lego fra Plus Plus

Se kreativiteten vokse frem når barna leker med spennende byggesett og klosser. En klassisk leke som byr på uendelige muligheter og timesvis med kos for både liten og stor! Vårt store sortiment av klosser består både av hundrevis av spennende byggesett fra LEGO og Playmobil, samt mange fine klosser som man bygger helt etter fri fantasi!

Plus Plus gir deg kreative og gøyale byggedeler og byggesett formet som pluss-tegn. Slipp løs fantasien og bygg noe fint med Plus Plus MINI og MIDI.

21 resultater.

Morsomme byggesett og Lego til barna

Lego, det er en tidløs klassiker mange av dere foreldre nok husker selv fra barndommen. Å bygge med de enkle, men geniale legoklossene, det kunne man drive på med i timevis! Med Lego byggesett får barna en supermorsom leke, i tillegg til en kreativ utfordring.

Byggesett og Lego finner du på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi byggesett fra alle mulige varemerker. Vi har supre byggesett fra Lego, naturligvis, og vi har originale og fantasirike sett fra merker som Geomag, Magformers, CLICS og mange, mange fler.

Om du er ute etter flere kreative og utfordrende leker til barnet ditt, ta gjerne en titt i vårt øvrige sortiment med leker. Her vil du finne lærerike eksperimentsett, masser av elektronikk og media-leker, radiostyrte biler – og så videre!

Husk også vi har prisløfte på alle våre produkter her på Jollyrroom. Så når du har kjøpt f.eks en Lego politistasjon til barnet ditt, kan du føle deg helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!