Du er kanskje også interessert i

Bola Gravidsmykke Hengende Hjerte, Hvit
Zoom

Bola

Bola Gravidsmykke Hengende Hjerte, Hvit

5 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

5 IGJEN
299 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Håndlagde meksikanske bolas fra Bola, som avgir en svak, dempet lyd når du beveger deg, en lyd barnet ditt kommer til å kjenne igjen både under og etter graviditeten.

Fra den tjuende svangerskapsuken kjenner barnet igjen stemmen din, samt andre lyder. Bolaens dempede klang har en beroligende effekt på barnet, og blir dessuten et fint minne fra tiden som gravid.

Lyden skapes av en ball som slår mot en liten xylofon inni bolaen.

Alle bolaer er nikkelfrie. Et halsbånd inngår. Kjeder kan kjøpes som tilbehør.

Mål: Ø20-22 mm.

Art:  10052705

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plettert stål
Diameter (cm) 2

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data