Cache Coeur

Cache Coeur CURVE Essential Slim Ammeinnlegg

Oeko-Tex
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Curve Essential Slim Ammeinnlegg, et par vaskbare ammeinnlegg med opptil seks timer beskyttelse. Pustende 3D-teknologi gjør at ammeinnleggene på en effektiv måte kan absorbere lekkende melk. Den ergonomiske passformen gir høy komfort, uten å være synlig under klærne. Curve Essential Slim absorberer så mye som 20 ganger mer enn noen andre vaskbare ammeinnlegg på markedet. I tillegg er de antibakterielle, og garanterer en frisk og luktfri bruk.

Curve Essential Slim-innleggene kan brukes på nytt og på nytt. Mellom bruk kan de vaskes i vaskemaskin, på 60 grader. Laget av et Oeko-Tex-sertifisert materiale.

Art:  10124934

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale 50% polyester, 25% PET, 18% polyakrylat, 4% elastan, 3% polyuretan
Oeko-Tex Standard 100-sertifisert
Vask 60°C

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data