Hageredskaper

Finn hageredskaper for barn hos Jollyroom! Velg blant hagesett med bøtte, spade, vannkanne og krafse, trillebår for barn, gartnersett og gressklipper til barn.
18 resultater.

Vil barna hjelpe til i hagen?

Det er en vakker dag ute, og hva er vel bedre enn å engasjere de små hjelperne i herlig hagelek? Hos Jollyroom forstår vi at familier verdsetter øyeblikkene når alle kan delta i utendørsaktiviteter og morsomme ting. Det er derfor vi har et bredt utvalg av hageleker for flott utendørslek som lar barna dine etterligne hageaktivitetene de ser at du liker.

La barnet ditt hjelpe deg med å klippe gresset med sin egen gressklipper eller hvorfor ikke plante blomster med lekne hagesett med forskjellige spader, bøtter og river. Oppdag fantasifull lek og lær det grunnleggende om plantepleie, samtidig som det bidrar til å utvikle finmotorikk og en kjærlighet til friluftsliv.

Hva kan man gjøre i hagen?

Hagen byr på et vell av muligheter for lek og læring, og med Jollyrooms utvalg av hageredskaper for barn er familien klar for en morsom dag i solskinnet. Introduser barnet ditt til vidunderet med å dyrke blomster og grønnsaker med, nydelige hagesett og hageredskaper.T

Må plenen klippes?  Ta frem gressklipperen til barna og la dem hjelpe til. Den lekne imitasjonen vil ikke bare sørge for god stemning og latter, den vil også inspirere til en livslang verdsettelse av utendørs vedlikehold og hagearbeid.

Men moroa slutter ikke der! Oppdag mye mer med våre utendørs leker for alle årstider - snø, regn eller sol, Jollyroom inviterer familier til å skape varige minner. Våre produkter er ment å fremme en ånd av samhold og nytelse i enhver utendørsoppgave eller lekeaktivitet - Jollyroom er her for å gjøre hvert øyeblikk i hagen til en gledelig og morsom opplevelse.