Radiostyrte biler

Kjør i full fart med en stor radiostyrt bil utendørs og inne! I vårt utvalg av radiostyrte biler finner du RC-biler til barn fra 2 år +, med rekkevidde på 5-75m og hastighet på 3-30km/t. Finn fjernstyrt bil i racerdesign fra merker som Nikko, BRIO og Super Mario, samt både radiostyrt gravemaskin og radiostyrt traktor.
123 resultater.

Radiostyrte biler for barn som elsker action

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at barn liker radiostyrte biler. Mange av dere foreldre hadde kanskje en radiostyrt bil selv, da dere var små – og husker da antagelig hvor utrolig kult det var! Nå om dagen, har det jo dessuten blitt vanlig med radiostyrte helikoptre og båter og slikt noe, ja og ikke minst droner – det er jo et leketøy både barn og voksne synes å ha stor moro av!

Stort utvalg av radiostyrte biler hos Jollryoom

Hos oss finner dere naturligvis et stort utvalg av fjernstyrte biler, helikopter, båter, fly og droner – hele sulamitten! Vi har biler i alle mulige designs til barn i alle aldre, og de leveres av gode merker som Alex's Garage, Nikko og Syma, bare for å nevne noen ganske få!

Siden vi tross alt er størst i Norden når det gjelder varer til barn og baby, har vi selvsagt også alle mulige andre morsomme og moderne leker til barna. Elbiler, f.eks, både med og uten med fjernkontroll til dere foreldre, det har vi massevis av, akkurat som vi har analoge tråbiler og gåbiler, naturligvis, for den som er litt mer tradisjonell!

Uansett hva dere velger, er det verdt å huske på at vi har prisløfte på alle våre produkter her på huset. Så når dere får den radiostyrte bilen i hus, kan dere være helt sikre på at dere har fått den til nettets beste pris!

Happy shopping!