Radiostyrte Biler

Velkommen inn til vårt flotte utvalg av radiostyrte biler. Her finner du både store og små biler som passer både til innendørs og utendørs bruk. I vårt store sortiment av heftige radiostyrte biler finner du modeller til barn i alle aldre. Her snakker vi alt fra favoritten Lynet McQueen og store Monster Trucks fra New Bright, til små søte ambulanser og brannbiler til de aller minste. For å si det kort: Vi har ditt barns nye radiostyrte bil liggende her på vent – til en rimelig pris!

34 resultater

Radiostyrte biler for barn som elsker action

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at barn liker radiostyrte biler. Mange av dere foreldre hadde kanskje en radiostyrt bil selv da dere var små – og husker da antagelig hvor utrolig kult det var! Nå om dagen har det jo dessuten blitt vanlig med radiostyrte helikoptre og båter og slikt noe, ja og ikke minst droner – det er jo et leketøy både barn og voksne synes å ha stor moro av!

Stort utvalg av radiostyrte biler hos Jollryoom

Hos oss finner dere naturligvis et stort utvalg av fjernstyrte biler, helikopter, båter, fly og droner – hele sulamitten! Vi har biler i alle mulige designs til barn i alle aldre, og de leveres av gode merker som Silverlit, Nikko og Syma, bare for å nevne noen ganske få!

Siden vi tross alt er størst i Norden når det gjelder varer til barn og baby har vi selvsagt også alle mulige andre morsomme og moderne leker til barna. Elbiler, f.eks, både med og uten med fjernkontroll til dere foreldre, det har vi massevis av, akkurat som vi har analoge tråbiler og gåbiler, naturligvis, for den som er litt mer tradisjonell!

Uansett hva dere velger er det verdt å huske på at dere får prisgaranti her på huset. Så når dere får den radiostyrte bilen i hus kan dere være helt sikre på at dere har fått den til nettets beste pris!

Happy shopping!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>