Bilbaner

Bilbaner er morsomme leketøy som stimulerer barnas fantasi og samarbeid med venner. Jollyroom har massevis av flotte bilbaner av tre til de aller minste barna, og heftige racerbaner med fjernstyrte biler for de større barna.
74 resultater.

En super bilbane til minstemann
Hadde du en bilbane da du var liten? Om svaret er ja, husker du sikkert hvor utrolig morsomt det var å leke med den. Å sende lekebilene av sted på bilbanen, å se dem rase gjennom svingene – og kjøre utfor så klart – det var magisk, det! Og dette har jo ikke forandret seg. Barna elsker fortsatt lekebiler, fjernstyrt bil og bilbaner!

Bilbaner i massevis på Jollyroom.no
Her på Jollyroom er vi lydhøre for hva barna vil ha. Og vil de ha bilbaner, ja, så tilbyr vi bilbaner. I vårt sortiment vil dere finne supre bilbaner av alle slag. En Carerra bilbane, kanskje? Eller en Scalextric bilbane, eller var det en Cars bilbane som sto på ønskelisten? Ikke noe problem, er barnet ditt ute etter en bilbane, en råfet RC bil, eller en drone, hva som helst, så har vi det her – med prisløfte, dessuten. Så når du kjøper bilbane til barnet ditt fra oss kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!