Klar for knask eller knep? Vi har massevis av skrekkelige halloweenkostymer og tilbehør som passer perfekt til Halloweenmoro med venner! Finn din favoritt blant skumle heksekostymer, skjelett, vampyrer og zombier!
46 resultater.

Halloween – en supermorsom og superskummel feiring for barna
Det er vel ingen som stusser over denne høytiden, Halloween, lenger nå. I årevis allerede, har denne helt spesielle kvelden moret barn over hele landet, og fått dem til å trekke gatelangs i horrible og forskrekkelige spøkelses- og zombiekostymer. Ja, halloween er supermorsomt – og superskummelt! At det vanker godteri i alle kroker og gravkammere, er selvsagt heller ikke noe minus for de små!

Jollyroom – massevis av skrekkelige halloween-kostymer til barn
Her på Jollyroom har vi ikke bare alt småbarnsfamilien absolutt trenger, som barnevogner, babyutstyr, mammautstyr og så videre, fra gode merker som Didriksons, Crescent, Reima med flere. Vi har et helt fantastisk sortiment med leker også, deriblant supre barnekostymer til alle anledninger, og naturligvis halloween-kostymer! Vi på Jollyroom elsker halloween, og dette er da også noe du raskt vil se, ut fra vårt herlige utvalg av heslige og fryktinngytende halloween-kostymer for barn!

Det er bare å ta en titt – om du tør! – ditt barns halloweenkostyme ligger garantert her nede på lageret – i stummende mørke – og venter på dere!

Og glem nå for all del ikke at vi har prisløfte her på Jollyroom. Dette betyr at du kan være helt sikker på at du handler til nettets beste pris hos oss. I tillegg kan vi by på 365 dager åpent kjøp!