Halloween

Er du klar for litt morsom knask eller knep? Vi har massevis av skrekkelige halloweenkostymer og passende tilbehør som passer perfekt til Halloweenmoro med venner! Finn din favoritt blant skumle heksekostymer, skranglende skjelett, vampyrer og vandrende zombier. Vi har alt du behøver for en vellykket halloween eller skummelt karneval!

14 resultater

Halloween – en skrekkelig favoritt hos barna!

De fleste av dagens unge foreldre husker nok ikke Halloween fra sin egen barndom. Først rundt årtusenskiftet begynte man å se halloweenkostymer til barn i lekebutikkene, og det skulle ta enda noen år før det tok helt av – og ble som det er nå!

Nå elsker vi Halloween, og spesielt barna, hvilket slett ikke er rart. Barn elsker jo å kle seg ut, de, halloween eller ei. Tar man en titt i en hvilken som helst moderne norsk barnegarderobe er sjansene rett og slett store for at man vil få se alle mulige morsomme prinsessekjoler og barnekostymer!

Men halloween er allikevel noe spesielt for barna. Her kan man kle seg ut i fryktinngytende heksekostymer, skjelettdrakter, djeveldrakter og spøkelsesdrakter – og virkelig skremme mamma og pappa. Er man av den litt snillere typen, ja så kan man jo velge et morsomt gresskarkostyme!

Halloweenkostymer til barn hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi massevis av fine halloweenkostymer til barna. Her vil du finne skrekkinnjagende zombiekostymer, vampyrkostymer til både gutt og jente, mumiekostymer, skjeletthansker og flaggermusvinger – ja og heksekostymer og heksehatter så klart!

Ta gjerne en titt på våre øvrige barnekostymer også. Vi har supre dyrekostymer, blant annet, og ikke minst lekre prinsessekjoler og andre kostymer med inspirasjon hentet fra kjente og populære barnefilmer og serier, alt sammen fra gode merker som Leco, Magtoys og Oskar & Ellen! Vi har også et supert sortiment med arbeidsklær til barn, i forstanden arbeidsklærkostymer så klart! Her får barna alt de trenger for å kunne leke politi, brannmann, lege, sykepleier, astronaut og alt hva det måtte være!

Her på Jollyroom har du dessuten prisgaranti, så du kan føle deg sikker på at du finner ditt barns halloweenkostyme til nettets absolutt beste pris!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00

Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven
--%>