14 resultater

Halloween – en skrekkelig favoritt hos barna!

De fleste av dagens unge foreldre husker nok ikke Halloween fra sin egen barndom. Først rundt årtusenskiftet begynte man å se halloweenkostymer til barn i lekebutikkene, og det skulle ta enda noen år før det tok helt av – og ble som det er nå!

Nå elsker vi Halloween, og spesielt barna, hvilket slett ikke er rart. Barn elsker jo å kle seg ut, de, halloween eller ei. Tar man en titt i en hvilken som helst moderne norsk barnegarderobe er sjansene rett og slett store for at man vil få se alle mulige morsomme prinsessekjoler og barnekostymer!

Men halloween er allikevel noe spesielt for barna. Her kan man kle seg ut i fryktinngytende heksekostymer, skjelettdrakter, djeveldrakter og spøkelsesdrakter – og virkelig skremme mamma og pappa. Er man av den litt snillere typen, ja så kan man jo velge et morsomt gresskarkostyme!

Halloweenkostymer til barn hos Jollyroom

Her på Jollyroom har vi massevis av fine halloweenkostymer til barna. Her vil du finne skrekkinnjagende zombiekostymer, vampyrkostymer til både gutt og jente, mumiekostymer, skjeletthansker og flaggermusvinger – ja og heksekostymer og heksehatter så klart!

Ta gjerne en titt på våre øvrige barnekostymer også. Vi har supre dyrekostymer, blant annet, og ikke minst lekre prinsessekjoler og andre kostymer med inspirasjon hentet fra kjente og populære barnefilmer og serier, alt sammen fra gode merker som Leco, Magtoys og Oskar & Ellen! Vi har også et supert sortiment med arbeidsklær til barn, i forstanden arbeidsklærkostymer så klart! Her får barna alt de trenger for å kunne leke politi, brannmann, lege, sykepleier, astronaut og alt hva det måtte være!

Her på Jollyroom har du dessuten prisgaranti, så du kan føle deg sikker på at du finner ditt barns halloweenkostyme til nettets absolutt beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven