Gyngedyr

Et gyngedyr trener barnets motorikk, er morsom å leke med og er i tillegg en fin interiørdetalj på barnerommet. Hos Jollyroom finner du både gyngedyr og vippedyr i utallige varianter – alt fra gyngesau og gyngemammut, til drager.

Mye moro med festlige gyngedyr
Gyngehester er perfekte leker for barna, og sortimentet har dessuten bare blitt større og større med årene. En gyngehest er ikke lenger bare en gyngehest, nå finnes det i tillegg et vell av alle mulige andre gyngedyr. Gyngeku, gyngebjørn, gyngeelefant, gyngesjiraff – listen er uendelig lang for dagens gyngehestentusiaster!

Massevis av gyngedyr på Jollyroom.no
På Jollyroom finner du et bredt utvalg av morsomme gyngedyr, i mange forskjellige varianter, og fra kjente varemerker, som Teddykompaniet, Kids Concept og Smoby. Her finner du både gyngesau og gyngelam, gyngekaniner, gyngerever og gyngekatter. Foretrekker du mer eksotiske dyr, har vi også gyngedyr formet som både elefanter, mammuter og krokodiller. Som om ikke det er nok, så har vi også heftige scootere i gyngemodell, til den lille motorsyklisten. Så hvis du er ute etter et gyngedyr, har du ganske enkelt klikket deg inn til rett nettbutikk!

Ikke nøl med å titte i vårt øvrige sortiment i tillegg. Her har vi ikke bare alt barnet måtte ønske seg av leker, vi har også alt mulig annet! Barneklær, barnesko, bilstoler, barnevogner og mye mer. Når du handler hos Jollyroom, får du dessuten et prisløfte, sånn at du kan være sikker på at du har fått gyngehesten din, eller hva som helst annet, til nettets beste pris.