Meiya & Alvin Gavesett Alvin

Meiya & Alvin Gavesett Alvin

Alltid lav pris!
349 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

I dette fine gavesettet fra Meiya & Alvin får barnet to supersøte leker: en koselig dukke og en søt biteleke, begge to forestillende elefanten Alvin. Dukkens kropp er laget av myk naturlig bomull og hodet av bitevennlig gummi.

Biteleken er lett å gripe og er designet med ujevnheter i gummien for at den skal være god å bite i for den lille!

Produktene i Meiya & Alvin-serien er laget av kun naturlige materialer med minimal miljøpåvirkning. Naturgummien som er brukt er fra Hevea-trærog , mens fiberflyllet er produsert av resirkulert plast (PET-flasker).

Produktene er designet og produsert i Sri Lanka og de er sertifiserte som ikke-gifite, BPA-frie, ftalat-frie samt PVC-frie og de er alle håndmalte med plantebaserte, giftfrie farger.

Forpakningene er laget av resirkulert papp og sojabasert blekk.

Alle produktene er produsert på en miljømessig bærekraftig og holdbar måte.

I 2015 vant serien Meiya & Alvin "Dr. Toy's Best Children's Product Awards" i kategorien "Best Green". Disse prisene har man for å hjelpe forbrukerne med å finne og kjøpe sikre, rimelige, pedagogisk innrettede og stimulerende leker.

Anbefalt alder: 0 mnd +.

Mål forpakning: 25,6 x 21,5 x 6 cm.

Materiale: bomull, naturgummi.

Farge: grå, blå.
Art: 687700

Varemerke

Meiya & Alvin

Konseptet Meiya & Alvin kommer fra Sri Lanka og er skapt av Mano Sheriff. Det hele begynte med at hun skrev en barnebok om de to karakterene, men har med tiden utviklet seg til mye mer enn det. I serien om Meiya & Alvin finner du nå kosedyr og dukker av de to fine figurene, alle laget av giftfrie og naturlige materialer som er trygge for barna. Kosedyrene kombinerer materialene gummi og tekstiler for å lage en holdbar og morsom leke som passer til barn i alle aldre.

Se mer fra Meiya & Alvin »