Innred dukkehuset med flotte dukkemøbler og tilbehør til favorittdukken. Her finner du et stort utvalg av dukkehustilbehør, som barna kommer til å elske! Vi har alt fra sofaer og bokhyller, til planter og dekorasjoner.
152 resultater.

Med lekre dukkemøbler blir dukkehuset komplett
Og der var dukkehuset på plass – alle hjerter gleder seg! Men er det ikke noe som mangler? Jo: dukkemøbler! Med lekre møbler til dukkehuset, blir det nesten som et ordentlig hjem der inne!

Dukkemøbler i masser i Jollyrooms store nettutvalg
Her på Jollyroom har vi alt barnet ditt kan tenke seg av dukkemøbler. Det er bare å klikke seg litt rundt. Vi har lekre møbler til dukkehuset fra merker som Lundby og Micki, og de er alle ypperlig egnet til å gi dukkehuset det der lille ekstra!

I tillegg har vi naturligvis alt annet av dukketilbehør her: dukkeklær, dukkevogner og så klart dukker og kosebamser i store mengder!

Ikke nøl med å se litt i vårt øvrige sortiment med leker. Her tør vi garantere at dere vil finne alt barnet deres kan tenkes å ha lyst på. Et bankebrett? Et tv-spill? Eller er det en barnesykkel som står på ønskelisten? Ikke noe problem, her har vi som sagt alt!