God deal!

LEGO Elves 41188 Flukten fra Trollkongens Borg

839 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Pass på – trollkongen holder Sophie Jones fanget i borgen sin! Han venter på at Emily Jones skal forsøke å redde henne, slik at han kan stjele Emilys amulett og bruke den for å åpne portalen inn til menneskenes verden!

Kast Emilys entrehake over borgens kant, og hjelp henne å snike seg forbi trollvakten ved vindebroen. Klarer Emily å befri Sophie fra buret som henger over fellene, og samtidig stoppe trollkongen? Det er opp til dere ...

Inneholder tre minidukker, trollkongen, Emily Jones og Sophie Jones, pluss trollet Tufflin og skyggeravnen, en borg med to etasjer og tårn, roterende trone, hengende bur, port som kan åpnes, senkbar bro, kjøttetende planter som kan lukkes, katapult med skytefunksjon og en magisk bok som kan åpnes. Inneholder også Emly Jones flåte med bevegelig ror og en krok med "tau".

Anbefalt alder: 8 år +.

Antall deler: 695.
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.
Art: 708987

Produktspesifikasjon

Varemerke

LEGO

Elsket av så mange, med mulighet til endeløs, kreativ lek! Med LEGO byggesett kan barna bygge egne verdener fulle av magi og glede! Vi har alle LEGO favorittene: LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Friends, LEGO Elves, LEGO City og LEGO Disney Princess. Er barna litt mindre er LEGO Duplo en kjær følgesvenn som barna kan vokse og bygge med i mange år. Har du passet på å sikre deg den siste LEGO-esken med din og barnas favorittserie? Er du kanskje typen som elsker LEGO-klosser? Valget er ditt!

Se mer fra LEGO »