Draleker

Alle små barn leker, trekker, skyver og flytter på sakene sine. Vi har mengder av spennende draleker som barnet kan laste med klosser, stable og trekke etter seg. Dralekene kommer i mengder av flotte modeller og materialer.
18 resultater.

Morsomme draleker til små barn
Når de små barna har lært seg å krabbe rundt, og kanskje til og med har lært seg å gå, er det fint med en draleke eller tre. Med draleker, som gjerne har bevegelige deler, blir barna automatisk underholdt og aktivisert. Det er jo så mange draleker å få tak i også, så det er ikke noe problem å finne en som faller i smak! Dralekene er tilgjengelige i massevis av fine og morsomme modeller, med alt fra klassiske BRIO-hunder, til myke kosedyr på hjul fra Teddykompaniet.

Stort utvalg av draleker på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi massevis av herlige draleker til de minste barna. En Brio-sjiraff, kanskje? Eller en Woodlii-elefant? Eller kanskje et Sebra-rådyr? Ja, det er nærmest grenseløse muligheter i vårt utvalg av draleker. Det er bare å titte litt rundt, vi er sikre på at ditt barns neste draleke bare står her og venter!

;