51 resultater

Morsomme draleker til små barn

Når de små barna har lært seg å krabbe rundt og kanskje til og med gå, da er det fint med en draleke eller tre. Med draleker, som gjerne har bevegelige deler, blir barna automatisk underholdt og aktivisert. Det er jo så mange draleker å få tak i også, så det er ikke noe problem å finne en som faller i smak! Dralekene er tilgjengelige i massevis av fine og morsomme modeller, alt fra klassiske BRIO-hunder til myke kosedyr på hjul fra Teddykompaniet.

Stort utvalg av draleker på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi massevis av herlige draleker til de minste barna. En Brio-sjiraff kanskje? Eller en Woodlii-elefant? Eller et Sebra-rådyr? Ja, det er nærmest grenseløse muligheter i vårt utvalg av draleker. Det er bare å titte litt rundt, vi er sikre på at ditt barns neste draleke bare står her og venter!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven