Draleker

Alle små barn leker, trekker, skyver og flytter på sakene sine; og dine. Noen ganger hadde det kanskje vært fint om det var meningen også? Vi har mengder av spennende draleker som barnet kan laste med klosser, stable og trekke etter seg. Dralekene kommer i mengder av flotte modeller, alt fra klassiske BRIO-hunder, myke kosedyr på hjul fra Teddykompaniet, til raslende trehjul fra Oops.
16 resultater.

Morsomme draleker til små barn

Når de små barna har lært seg å krabbe rundt og kanskje til og med gå, da er det fint med en draleke eller tre. Med draleker, som gjerne har bevegelige deler, blir barna automatisk underholdt og aktivisert. Det er jo så mange draleker å få tak i også, så det er ikke noe problem å finne en som faller i smak! Dralekene er tilgjengelige i massevis av fine og morsomme modeller, alt fra klassiske BRIO-hunder til myke kosedyr på hjul fra Teddykompaniet.

Stort utvalg av draleker på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi massevis av herlige draleker til de minste barna. En Brio-sjiraff kanskje? Eller en Woodlii-elefant? Eller et Sebra-rådyr? Ja, det er nærmest grenseløse muligheter i vårt utvalg av draleker. Det er bare å titte litt rundt, vi er sikre på at ditt barns neste draleke bare står her og venter!