Alle små barn leker, trekker, skyver og flytter på sakene sine. Vi har mengder av spennende draleker som barnet kan laste med klosser, stable og trekke etter seg. Dralekene kommer i mengder av flotte modeller og materialer.
29 resultater.

Morsomme draleker til små barn
Når de små barna har lært seg å krabbe rundt, og kanskje til og med har lært seg å gå, er det fint med en draleke eller tre. Med draleker, som gjerne har bevegelige deler, blir barna automatisk underholdt og aktivisert. Det er jo så mange draleker å få tak i også, så det er ikke noe problem å finne en som faller i smak! Dralekene er tilgjengelige i massevis av fine og morsomme modeller, med alt fra klassiske BRIO-hunder, til myke kosedyr på hjul fra Teddykompaniet.

Stort utvalg av draleker på jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi massevis av herlige draleker til de minste barna. En Brio-sjiraff, kanskje? Eller en Woodlii-elefant? Eller kanskje et Sebra-rådyr? Ja, det er nærmest grenseløse muligheter i vårt utvalg av draleker. Det er bare å titte litt rundt, vi er sikre på at ditt barns neste draleke bare står her og venter!