Barnepuslespill fra Jabadabado

Herlig utvalg av flotte puslespill som passer de aller minste! Her finner du puslespillet som kommer rett fra favorittfilmen eller serien til barnet ditt. La barnet leke seg med flotte puslespill som er tilpasset de minste, med flotte farger og motiv på brikkene! Perfekt start for den lille puslespillentusiasten. Alt dette og mer finner du til høyst rimelige priser naturligvis!

Her finner du et stort utvalg av leker fra JaBaDaBaDo. JaBaDaBaDo designer og produserer egne treleker med glade farger, herlige møbler til barnerommet, morsomme musikkinstrumener for barn, babyuroer og kosedyr. Dessuten finner du alt du trenger til barnebursdagen, som ballonger, det klassiske fødselsdagstoget og dekorative vimpler! 

Morsomme og pedagogiske Puslespill for barn

Ekesperter sier at konsentrasjonsevne er den faktoren som påvirker barns intelligens i høyest grad, og anbefaler at foreldre pusler mest mulig med sine barn fra ung alder. Puslespill er like morsomt for barn som det kanskje er for voksne, og her på Jollyroom finner dere massevis av puslespill i ulike farger og former og med forskjellig funksjonalitet og vansklighetsgrad. Så er du på utkikk etter en morsom aktivitet for deg selv og dine barn, eller kanskje en gave til noen du er glad i, så sjekk ut vårt store sortiment av fantastiske puslespill!

Variert utvalg av Puslespill for barn hos Jollyroom

Hos oss finner dere det puslespillet som passer best for deres barn. Enten det skal være et fint puslespill med motiv av Bamse, eller et pedagogisk puslespill som lærer barnet om tall, bokstaver, geografi eller dyr, så finner dere det her hos oss. Sjekk vårt utvalg av puslespill levert fra kjente leverandører som Jabadabado, Woodlii, Star Wars, Melissa & Doug og flere!

Er dere også på utkikk etter et fint barnebord å sitte ved, så finner dere masse fine barnebord og skrivebord på vår hjemmeside, alle sammen levert av kvalitetsmerker som Minitude, KidKraft, Woodlii og mange andre.