• OPPLEV MAGIEN I DISNEY FROZEN

  Velkommen til Frozens magiske verden hvor du kan hilse på Elsa, Anna og de andre karakterende fra suksessfilmen. Her kan barna bringe det frosne kongeriket Arendal helt inn på barnerommet med fortryllende leker og en massevis av andre morsomme Frost-varer.

  Se alle Frozen-produkter
 • Figurer & Miniatyrer

  Her finner du herlige lekefigurer og miniatyrer fra Frosts magiske verden. Snømannen Olaf, Sven, prinsessene Elsa og Anna, you name it.

 • Barnerommet

  Bring det magiske Frost-universet inn på barnerommet med stilige barnemøbler og innredningsartikler, alt sammen med motiver fra den populære filmen. Lenestoler, barnesenger, nattlamper og mye mer.

 • Barneklær & Tilbehør

  Med stilige og trendy barneklær fra Frozen kan barna hele tiden ha favorittkarakterene sine nære. Vi har alt fra barnehåndklær og kjoler til ryggsekker og gensere – og selvsagt mye, mye mer.

 • Spill & Puslespill

  Samle barn, venner og familie med morsomme og utfordrende spill og puslespill fra Frozen. Garantert moro og underholdning i timevis, og dessuten lærerikt for de små.

 • Diverse praktisk

  Her finner du diverse praktisk hverdagsutstyr til de små, alt sammen med motiver fra det magiske Frost-universet. Barneserviser, kopper, lunchvesker, eller en skammel eller en potte til badet, vi har alt sammen!

 • Barnebursdag

  Arranger den perfekte barnebursdagen med fine festartikler fra Disney Frozen. Her finner du ballonger, servietter, vimpler, papptallerkener, plastkopper og masse annet med Frost-motiv!

 • DISNEY FROZEN

  Disney-filmen Frozen, eller Frost som den heter på norsk, ble sluppet i 2013 og ble raskt en stor suksess. De vidunderlige og sjarmerende karakterene Anna, Elsa, Olaf, Kristoffer og Sven, og den uredelige prins Hans har alle fortryllet både voksne og små, faktisk i den sådan grad at Frost har blitt den største hiten innen animert film noensinne. Som en følge av dette har det blitt skapt en hel masse morsomme leker og uendelig mange andre produkter med tilknytning til filmen og med motiver av de populære karakterene. Selvsagt har vi på Jollyroom et stort utvalg av Frozen-leker og andre herlige varer til barna. I vårt sortiment vil du finne alt som trengs for å kunne innrede barnerommet eller forgylle lekestunden med magi, prinser og prinsesser. Så ta en kikk i vårt brede utvalg av Disney Frozen-produkter og finn alt fra barneklær og barneromsinnredning til leker og barnespill. Du kommer garantert til å finne noe akkurat ditt barn ikke kan motstå!

Kontakt oss

Tlf: 33 50 93 50
Man – fre kl. 10:00 – 17:00
Send mail til oss:
Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema

 

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven