Dukkemøbler fra BRIO

Innred dukkehus og barnerom med flotte dukkemøbler til favorittdukken. Her finner du et stort utvalg som barna kommer til å elske! Med våre flotte dukkemøbler kan dukken sove godt og sitte fint ved matbordet akkurat som du gjør! Dukkemøblene ser akkurat ut som ordenlige møbler og passer perfekt til barnas rollelek!

BRIO er et kjent og kjært merke som har fulgt oss helt siden 1800-tallet! Kjent for sin gode kvalitet og for sine solide leker, er BRIO fortsatt svært populært, og en favoritt blant mange. BRIO togbaner huskes godt av barn fra flere generasjoner, men BRIO har også dukkevogner, babyleker, lekekjøkken og spill! Solide treleker er rett og slett BRIO sin spesialitet, og det er kanskje derfor BRIOs leker er elsket av så mange barn? Her på Jollyroom har vi et stort utvalg – til de beste prisene. 

Med lekre dukkemøbler blir dukkehuset komplett

Og der var dukkehuset på plass – alle hjerter gleder seg! Men er det ikke noe som mangler? Jo: dukkemøbler! Med lekre møbler til dukkehuset blir det nesten som et ordentlig hjem der inne!

Dukkemøbler i masser i Jollyrooms store nettutvalg

Her på Jollyroom har vi alt barnet ditt kan tenke seg av dukkemøbler. Det er bare å klikke seg litt rundt. Vi har lekre møbler til dukkehuset fra merker som Lundby og Micki, og de er alle ypperlig egnet til å gi dukkehuset det der lille ekstra!

I tillegg har vi naturligvis alt annet av dukketilbehør her: dukkeklær, dukkevogner og så klart dukker og kosebamser i store mengder!

Ikke nøl med å se litt i vårt øvrige sortiment med leker. Her tør vi garantere at dere vil finne alt barnet deres kan tenkes å ha lyst på. Et bankebrett? Et tv-spill? Eller er det en barnesykkel som står på ønskelisten? Ikke noe problem, her har vi som sagt alt!