BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh
BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh
BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh
Zoom

BeSafe

BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh

Delbetal 173 kr/mnd
med i 36 måneder
Fri frakt
Midlertidig utsolgt

Leveringstid ca. arbeidsdager

Midlertidig utsolgt
3 199 kr
Delbetal 173 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Overvåke produkt

Beskrivelse

BeSafe iZi Flex FIX er en av verdens første i-Sizie-godkjente beltestoler. Med høye krav i alle produksjonsledd, tilbyr iZi Flex FIX førsteklasses sikkerhet, og en komfortabel bilreise for barn mellom 4 og 12 år.

BeSafe iZI Flex FIX er lett å montere i bilen, og gjør det mulig å plassere tre barneseter ved siden av hverandre i baksetet. iZI Flex FIX har mange funksjoner som øker stolens sikkerhet og komfort: Puten PAD+ fungerer som et ekstra vern mellom haken og brystet, og gjør at sikkerhetsbeltet føles litt mer behagelig. SIP+ (Side Impact Protection+) gir ekstra beskyttelse ved eventuell sidekollisjon. Fargeindikatorer viser at stolen er korrekt montert, og guider for skulder- og hoftebelte hjelper deg med å plassere sikkerhetsbelte korrekt.

Et spesialdesignet nakke- og hodevern gir en komfortabel soveposisjon og god sikt til sidene. Nakkestøtten er justerbar i høyden, og sitteposisjonen kan barnet justere selv. Et integrert bærehåndtak gjør barnesetet lett å forflytte, og SIP-vernet kan tas av for at beltestolen skal ta mindre plass.

- Beltestol godkjent i henhold til ECE R129-02 (i-Size).
- SIP+ gir ekstra sidekollisjonsvern.
- PAD+ øker komforten og gir ekstra beskyttelse mellom haken og brystet.
- ISOFIX-armer med låsefunksjon.
- Justerbar sittevinkel som kan justeres av barnet selv.

Denne pakken inkluderer også et sparketrekk fra Beemoo, som beskytter forsetet mot smuss og fukt. Den smarte sparkebeskyttelsen har flere praktiske lommer, med plass til å både oppbevare og bruke de forskjellige apparatene og eiendelene dine. Den store lommen med plastvindu er perfekt å sette nettbrettet i, slik at du for eksempel kan se på film ved lengre bilturer.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge et barnesete som passer akkurat ditt barns behov, og at det av og til kan bli litt mye man må tenke på, med forskjellige modeller, merker og funksjoner. For å gjøre det hele litt enklere for deg, henviser vi til vår bilstolguide:
Jollyrooms Bilstolguide

Art:  912119

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh

BeSafe iZi Flex Fix i-Size Beltestol inkl. Deluxe Sparketrekk, Peak Mesh
Produktpris
3 199 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
173 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
6 228 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan