Beemoo

Beemoo Reverse i-Size Bakovervendt Bilstol inkl. Tilbehør, Black Stone

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
4 081,50 kr
Overvåke produkt

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri frakt!

Beskrivelse

Beemoo Reverse i-Size er en bakovervendt bilstol med 360-graders rotasjon, som gjør det lettere å løfte barnet inn og ut av stolen. Bilstolen er utstyrt med ISOFIX-system og støtteben med indikator, for å sikre en korrekt installasjon i bilen. Den har tre forskjellige helningsposisjoner og en nakkestøtte som enkelt justeres med én hånd.

– Bakovervendt kjøreretning fra 40 til 105 cm.
– Avtakbart spedbarnsinnlegg.
– Maksvekt: 18 kg.
– Ryggstøtte med 142° helning.
– 5-punktsbelte.
– Justerbar nakkestøtte i 6 posisjoner.

– Anbefalt alder: fra nyfødt.

I denne pakken får du også med praktiske tilbehør til bilstolen – klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger, om at barn skal sitte bakovervendt opptil 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere, men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt!

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge et barnesete som passer akkurat ditt barns behov, og at det av og til kan bli litt mye man må tenke på, med forskjellige modeller, merker og funksjoner. For å gjøre det hele litt enklere for deg, henviser vi til vår bilstolguide:
Jollyrooms Bilstolguide

Art:  910083

Bilder fra kunde