Fri frakt

Cybex Solution X-Fix Pure Black

1 475 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Cybex Solution X-Fix er en prisbelønt bilbarnestol som har fått toppkarakter fra ledende europeiske forbrukerorganisasjoner som tyske Stiftung Warentest, ADC og Autobild.de. Det unike konseptet bak Solution X-Fix beskytter barnet optimalt i alle former for kollisjoner. Det inkluderer Cybex' patenterte, justerbare nakkestøtte som hindrer barnets hode fra å falle framover i søvne, samt det lineære systemet for sidekollisjonsbeskyttelse LSP System. Isofix Connect-systemet gir økt sikkerhet og mer stabilitet. Denne brukervennlige bilstolen er også kompatibel med bilseter som ikke er utstyrt med Isofix.

3-posisjons nakke- og hodestøtte hindrer hodet fra å falle framover og gir optimal beskyttelse ved sidekollisjon. I tilfelle sidekollisjon er barnets følsomme hode innenfor sikkerhetssonen på stolen og garanterer optimal beskyttelse.

LPS Ststem gir 40% ytterligere sikkerhet ved sidekollisjon. Systemet absorberer automatisk kraften av kollisjonen i en lineær serie av reaksjoner gjennom skulder- og hodebeskyttelsen, og den kanaliseres dermed bort fra barnet.

-11-posisjons høydejusterbar nakke- og hodebeskyttelse for perfekt passform og maksimal sikkerhet.
-Justerbar ryggstøtte.
-Lett av vekt.
-Behagelig setepute.
-Isofix for økt sikkerhet og stabilitet. One click-systemet gjør det lett å montere stolen.
-Stoffet kan vaskes i maskin på 30 grader.

Anbefalt alder: Fra ca 3 år til 12 år (15-36 kg).
Lengde: 45 cm.
Bredde: 47 cm.
Høyde: 66-82 cm.
Vekt: 7 kg.

Farge: Pure Black.
Art: 414404

Varemerke

Cybex

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Cybex bilstoler for barn. Cybex lager produkter som foreldre virkelig elsker og setter pris på å bruke. Kombinasjonen av sikkerhet, kvalitet, design og funksjonalitet gjør Cybex synonymt med moderne og innovative barne- og babyprodukter. I sortimentet finner du flere stilige og sikre modeller av bilbarnestoler.

Se mer fra Cybex »