Fri frakt

Doona Babybilstol med Integrert Vogn, Svart + ISOfix-Base

3 995 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et supert pakketilbud til småbarnsfamilien, perfekt når dere skal ut på tur. Her får dere den oppsiktsvekkende og superpraktiske babybilstolen fra Doona+ samt en hendig Isofix-base for enkel montering i bilen.

Doona+ Bilstol er den første bilstolen i verden med integrert vogn, designet for å gi foreldrene en sikker og praktisk løsning både i og utenfor bilen. Hjulene foldes ut gjennom et enkelt knappetrykk og bilstolen kan da brukes som vogn. Med denne smidige løsningen så trenger ikke du som forelder å bære på den tungen bilstolen og det frigjøres plass i baggasjen, da du ikke alltid trenger å ta med deg en barnevogn.

Hodestøtten er designet for å ytterligere forsterke sidekollisjonsbeskyttelsen samtidig som barnet får støtte og komfort.

Spedbarnsinnsatsen gir den nyfødte best mulig sikkerhet og komfort den første tiden i babybilstolen med en naturlig holdning og posisjon som mulig.

- Integrert vogn.
- Hjulene foldes ut med et enkelt knappetrykk.
- Ergonomisk.
- Hodestøtte som forsterker sidekollisjonsbeskyttelsen.
- Spedbarnsinnsats.
- Sentrert feste som hindrer spedbarnsinnstatsen å havne feil.
- Fukt- og varmeregulerende.
- Ekstra polstring.
- Antiskli belegg.

Donna+ Bilstol monteres med Isofixbase eller med bilens sikkerhetsbelte.

Materiale: Miljøvennlig tekstil basert på bambusfiber. Antibakteriell og hypoallergen.

Sikkerhet: Testet og sertifisert ECE R 44, EN 1888, EN 12790.

Dona+ Isofixbase er en smidig base som sikkerhetsstiller korrekt innstallasjon ved hver anledning samtidig som basens klikk-i-og-klikk-ut system gir en enkel og behagelig hverdag in og ut av bilen.

- Sikkerhetsstiller korrekt innstallasjon.
- Klikk-i-og-klikk-ut system.
- Justerbart støtteben.
- Fargeindikator for sikker montering.
- Kompatibel med Doona+ Bilstol.

Sikkerhet: Testet og sertifisert ECE R 44.

Mål: H18,8 x B45 x D 68,8 cm.
Vekt: 7,2 kg.

For mer inngående informasjon om barnesetet, klikk deg inn på det til høyre i skjermbildet.

Utmerkelser/Best i test: Doona+ vant "Årets Babyprodukt 2016" i en konkurranse arrangert av svenske Lek-och Babybranschen. Juryens motivering lød som følgende: "Doona+ er den usedvanlig vellykkede kombinasjonen av to veletablerte produkter - barnevognen og babybilstolen. Med Doona+ trenger babybilstolen aldri å bæres mer, nå kan den rulle frem! Men Doona+ stopper ikke der, for den er også testet og godkjent for å brukes som vippestol og ombord på fly. Det her er hybriden som er konstruert for å underlette livet for den mobile familien. Doona+ gjør at det nyeste tilskuddet kan bli med på alle ærender og slipper å flyttes mellom babybilstol og vogn for korte turer som ved henting av søsken og handling av mat."
Art: 902175

Varemerke