En paraplytrille er en ekstra hendig variant av trillen. Paraplytrillen blir enda mer kompakt når man slår den sammen, og egner seg dermed ypperlig til reiser. Vi har et kjempefint utvalg av paraplytriller fra gode merker!

Paraplytrillen – Et perfekt hjelpemiddel for familier på farta
Når barnet har blitt litt større, og gjerne springer rundt på egen hånd, begynner barnevognstiden å gå mot slutten. Men det er allikevel gunstig å utstyre familien med en nett trillevogn når man er ute på farten, det være seg på handletur i byen eller på ferie. For de korte beina er jo nettopp det, korte, noe som betyr at de også blir trette, og må hvile seg nå og da.

Til slik bruk, er paraplytrillen perfekt. Paraplytrillene er ekstra små og ekstra lette, du klapper dem sammen på et blunk, og de blir da svært kompakte. En paraplytrille bærer du uten problemer med deg i hånden, og mange av modellene er også utstyrt med bærehåndtak og/eller skulderrem.

Jollyroom har din families nye trille på lager
Her på Jollyroom har vi masser av fine paraplytriller til familien, samtlige perfekt egnet til reising med både bil og kollektivtransport, og ikke minst til bruk i trange bymiljøer. Visse av vognene, som BABYZEN YOYO+, blir endog så små at de tillates som hådnbagasje på fly. Det er dog å anbefale at dere sjekker dette med flyselskapet før avreise, siden de ulike selskapenes policy varierer noe. Vi fører også den superpoupulære paraplytrillen Chicco Liteway², som fungerer ypperlig som både hverdags- og reisetrille.