Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Axkid Modukid, Classic Beige
Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Axkid Modukid, Classic Beige
Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Axkid Modukid, Classic Beige
Zoom

Cybex

Cybex Balios S 2-in-1 Duovogn inkl. Axkid Modukid, Classic Beige

Fri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
4 814 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

Cybex Bailos S 2-in-1 er en funksjonell og lettilpasset duovogn, som både er elegant og komfortabel. Barnevognen kan brukes allerede fra fødselen av, ettersom sittedelen raskt og enkelt kan gjøres om til en liggedel, noe som gjør at du enkelt kan tilpasse den etter deg og din families behov.

- Vinner av Red Dot Design Award

Vognen har store gummihjul med fjæring, som gir en myk og komfortabel trilletur, selv på de mest ujevne underlag. Bailos S 2-in-1 inngår i Cybex’ populære Gold-serie.

Rammen har et justerbart håndtak, slik at den enkelt kan stilles inn etter ulike førere. Den har god støtdemping og solide terrenghjul, som gjør at vognen triller mykt på flere typer underlag, slik at trilleturen blir komfortabel for både deg og barnet ditt.

Sittedelen er vendbar, har et bredt sete og en justerbar ryggstøtte, som kan legges bakover til full hvilestilling, når barnet ditt sover. Den har også en avtakbar frontbøyle og en stor kalesje, med UV-beskyttelse på 50+ og nettingpaneler for god luftsirkulasjon. Ved å bytte ut trekket, kan du gjøre om sittedelen til en praktisk liggedel, noe som gir vognen en enda lengre brukstid!

- Vendbar sittedel
- Fjæring på alle hjul
- Justerbar ryggstøtte
- Legges sammen med én hånd
- Terrenghjul
- Romslig varekurv
- Stor kalesje

Axkid Modukid Infant er den perfekte løsningen for familier på farten, som vil ha maksimal sikkerhet og komfort for barna. Modukid Infant tilbyr høy komfort og sikkerhet for babyen din med ventilasjonssystem, avtakbare puter og et justerbart trepunktsbelte.

Babybilstolen er godkjent for nyfødte barn og opptil 13 kg. Den er en av de mest praktiske i-Size-babybilstolene på markedet, takket være den raske og enkle to-trinns installasjonen. ISOFIX-armene er utstyrt med fargeindikatorer, og støttebenet har varselsignal, som sikrer en korrekt installasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908340

Bilder fra kunde