UPPAbaby

UPPAbaby VISTA Transportväska Søskensete/Liggedel

3 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

3 IGJEN
999 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

UPPAbabys transportveske er perfekt for å ha med seg på flyreisen. Vesken er laget av et slitesterkt og durabelt stoff, og har hjul, praktiske innerlommer for frontbøyler og adaptere, og en lomme på fremsiden for en adresselapp.

Vesken rommer et søskensete eller en liggedel.

Bare kompatibel med UPPABaby Vista.

Om du registrerer din transportveske på UPPAbabys hjemmeside før avreise, tar UPPAbaby seg av eventuelle skader som måtte forekomme under flyturen.

Art:  726127

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data