BABYZEN

BABYZEN YOYO+ Fargetrekk & Liggebase 0+, Rosa

Best i test Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
2 200 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BABYZEN YOYO+ Fargetrekk & Liggebase 0+, Rosa fins i flere farger og er av ra kvalitet.

Kun liggebase og trekk. Glem ikke å kjøpe Ramme og Setebase 6+ for komplett vogn.


BABYZEN YOYO+ er verdensberømt for sin magiske sammenslåing og for hvor liten den kan bli. Kjøp YOYO 0+ som er en liggedel, noe som innebærer at YOYO kan brukes fra nyfødt. Bruk samme ramme og gjennom å bytte trekk og base, så kan du skifte mellom liggestilling(0+) og sittestilling(6+). YOYO gir nye muligheter for den beveglige familien, perfekt for storbyfamilien og superhendig for den reisende. YOYO er kompakt, måler kun 52 x 44 18 cm, noe som oppfylller kravet for håndbaggasje hos en del flyselskaper* Stor kurv som rommer 5 kg(60% mer enn forrige modell). Tjukkere vattering i setebasen mot forrige modell.


- Måler kun 52 x 44 x18 cm.
- 4 støtdempende hjul med fjæring på begge akslinger.
- Forsterket fjæring på alle fire hjul mot forrige modell.
- Automatisk stabiliseringssystem.
- Enhåndsgrep ved sammenslåing og ved oppreist stilling.
- Fjærlett, 6,2 kg. Leveres med praktisk skulderreim.Observer at visse flyselskap ikke tar triller og barnevogner som håndbaggasje. Jollyroom reserverer seg mot dette. (Anbefalt maksstørrelse på kabinbaggasje fra IATA er 56 x 45 x 25 cm).

* Målen for YOYO kan kontrolleres mot ditt flyselskap for å se om de godtar BabyzenYoyo som håndbaggasje. Det kan også vært lurt å høre med de over telefon, da en del mål kan være ok, om det er i nærheten. HER kan dere sjekke de fleste flyselskapers generelle Policy rundt kabinbaggasje.

Art: 596556

Bilder fra kunde