North 13.5 Speeder 2 Sykkelvogn, Grey Inkl. Skisett
North 13.5 Speeder 2 Sykkelvogn, Grey Inkl. Skisett
North 13.5 Speeder 2 Sykkelvogn, Grey Inkl. Skisett
Zoom

North 13.5

North 13.5 Speeder 2 Sykkelvogn, Grey Inkl. Skisett

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
4 999 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

North 13.5 Speeder er en praktisk og enkel sykkeltilhenger, en multifunksjonsvogn for den spreke familien. Barnevognen kan ta både en eller to unger og kan til og med brukes som joggevogn når dere ikke skal sykle. Søskenvognen leveres komplett med både sykkelsett og joggesett.

Sykkelvognen er utformet med et aluminiumchassis og er lett i vekt. De store 20 tommers lufthjulene i kombinasjon med fjæringen gjør sykkelferden stabil og komfortabel. Vognen har reflekterende detaljer på alle sider og et høyt flagg slik at dere synes i trafikken.

Med Sykkelvognen Speeder sitter barnet trygt og komfortabelt. Utstyrt med sikkerhetssele med vattert skulderbånd, hodeputer og god benplass. Sikkerhetsselene kan flyttes etter om det er ett eller to barn som skal sitte i vognen, slik at det blir en jevnere vekt/tyngdepunkt. Håndbremse plassert på midten av håndtaket, og en fotbrems for ekstra sikkerhet.

Speeder har en stor oppbevaringslomme på baksiden for å få plass til alle deres nødvendigheter og har et justerbart håndtak. Allværsbeskyttelsen er delt i to, der det underste laget er et nett for god ventilasjon og det ytterste et regntrekk. Vindu på sidene og titteluke i taket. Makslengde for barna er 116 cm.

I denne pakken inngår det et skisett, så du kan bruke sykkelvognen som skivogn/pulk!

Maksvekt:
For ett barn: 18 kg.
For to barn: 36 kg.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for å lese mer om dem.

Obs! Det er en feil i manualen til dette produktet. Skjerm og pute inngår ikke.

Art: 904183

Bilder fra kunde