UPPAbaby

UPPAbaby VISTA V2 Duovogn inkl. MESA i-Size Babybilstol & Base, Alice Pink/Jake Black

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
16 037 kr
Overvåke produkt

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

UPPAbaby VISTA V2 er duovognen som vokser med barnefamilien! Vognen er spesielt tilpasset for å raskt og enkelt kunne forvandles fra singelvogn til søskenvogn. Med duovognen VISTA, kan du transportere opptil tre barn samtidig!

VISTA V2 har en innovativ og stilren design, samt nye funksjoner på den oppdaterte versjonen. Sittedelen er vendbar, har en høyere ryggstøtte og en dypere fotstøtte, framhjulslås med visuelle indikatorer og en forbedret og mykere fjæring på samtlige hjul. Kalesjen kan forlenges, og er utstyrt med nettingpaneler for bedre ventilasjon og UV-beskyttelsesfaktor på 50+.

Liggedelen har en perforert madrass, med ekstra god pustekapasitet. Takket være dybden og ventilasjonsfunksjonene, er liggedelen også godkjent som seng.

I denne pakken får du i tillegg med UPPAbabys babybilstol, MESA i-Size, med avtakbart spedbarnsinnlegg. Babybilstolen har et praktisk håndtak og en sidebeskyttelse som absorberer kreftene som oppstår ved en sidekollisjon, og sørger for optimal beskyttelse for barnets mest utsatte kroppsdeler. MESA i-SIZE kombinert med VISTA eller CRUZ skaper det ultimate reisesystemet når det gjelder fleksibilitet og sikkerhet. Klikk babybilstolen direkte på chassiset uten adaptere. Du får også med en base til babybilstolen, for enkel montering i bilen.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Anbefalt alder Vista V2 Duovogn: fra nyfødt til 4 år.
Anbefalt alder for MESA i-Size Babybilstol: fra nyfødt til ca. 6 måneder.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909833

Bilder fra kunde