Thule Sleek Duovogn inkl. Vognpose, Midnight Black/Black
Thule Sleek Duovogn inkl. Vognpose, Midnight Black/Black
Thule Sleek Duovogn inkl. Vognpose, Midnight Black/Black
Zoom

Thule

Thule Sleek Duovogn inkl. Vognpose, Midnight Black/Black

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
13 098 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri hjemlevering!

Beskrivelse

Thule Sleek er en fleksibel barnevogn, som enkelt kan tilpasses etter familiens behov. Ved å kjøpe en ekstra sittedel eller liggedel, kan vognen vokse i takt med familien. Barnevognens nette design gjør den perfekt for bruk i bymiljøer.

Den romslige sittedelen har en sjenerøs sittehøyde, en justerbar fotstøtte og kan justeres til tre ulike posisjoner, slik at barnet sitter komfortabelt også når hen sover. Den store kalesjen har en ventil i nettingmateriale, tittehull, solskjerm og UV-beskyttelse 50+. Sittedelen er i tillegg utstyrt med en justerbar fempunktssele og en svingbar frontbøyle, som gjør det lettere å løfte barnet inn og ut av barnevognen.

Vognen har punkteringsfrie, skumfylte bakhjul, som sammen med vognens fjæring, gjør trilleturen og myk og behagelig, selv i røffere terreng.

I denne pakken får du også med en varmende vognpose fra Thule. Vognposen har en stor glidelåsåpning, en praktisk frontlomme til småting og en sklisikker bakside. Den har et beskyttende innerfôr og en topp som enkelt kan brettes over med magneter.

- Justerbart håndtak.
- Svingbare forhjul.
- Vendbar sittedel.
- Enkel sammenlegging med automatisk lås.
- Krok til stelleveske.
- Stor varekurv med glidelås.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909800

Bilder fra kunde