Oeko-Tex
Inovi Reiseseng Cocoon, Grey Melange

Inovi Reiseseng Cocoon, Grey Melange

Alltid lav pris!
929 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Inovi Reiseseng Cocoon er en testet og sikker reiseseng for barn og baby. Cocoon er verdens letteste reiseseng og dessuten den som blir minst når den foldes sammen. Den følger også IATAs anbefaling for håndbagasje på fly.

Med sine 3, 7 kilo er denne sengen lett å bære med seg og flytte omkring, også når den er oppslått. Designet for reiser og trange bagasjerom. Madrassen gjør Cocoon til en myk og lun seng for din baby. Madrassen beskyttes av et avtagbart og vaskbart madrasstrekk. Tross sin lette vekt står sengen stødig takket være de 4 frittstående låsene og madrassens stabiliserende bunnplate.

Inovi Codoon er desinget for å gi din baby en fin og egnet soveplass. Riktig størrelse på sengen sørger ikke bare for sikkerhet når barnet flytter på seg, men også for en tryggere og koseligere soveplass.

Med sin lette konstruksjon og med sine nette mål passer Inovi Cocoon like bra på reisen som hjemme hos venner eller besteforeldre. Med den moderne designen blir den også et stilig møbel og en deilig ekstraseng hjemme.

Inovi Cocoon har tak og sider i et mykt og lett nettmateriale som gir god luftgjennomstrømming også om barnets ansikt havner helt inntil. Det luftige nettet gir totalbeskyttelse mot mygg, fluer, veps og andre insekter. Slik kan sengen også brukes utendørs om sommeren. Dessuten er nettet gjennomsiktig så du og barnet kan se hverandre.

De innebygde sikkerhetsbøylene i den avtagbare nettkalesjen beskytter babyen mot fallende objekter og nysgjerrige husdyr.

Til forskjell fra de fleste reisesenger er Inovi Cocoon tilvirket av aluminium som er både rustfri og lett. De luksuriøse tekstilene er godkjente i henhold til Øko-Tex-standard og inneholder dermet ingen helsefarlige stoffer som kan skape allergier eller astma.

Praktisk oppbevaringsveske med kraftige bærehåndtak og en målanpasset madrass med borrelåsfester inngår.

Anbefalt alder: 0-6 mnd. eller til barnet kan sitte opp eller klatre ut av sengen.
Maks belastning: 10 kg. OBS! Ikke legg en ekstra madrass i reisesengen.
Testet i henhold til Euorpeisk standard: EN:1130.
Vekt: 3, 7 kg.
Mål oppslått: L85 x B47 x H59 cm.
Mål sammenslått: L46 x B41 x H13 cm.
Yttertøy: 100 % polyester.
Madrasstrekk vaskes for hånd, 30 grader.
Art: 609430

Varemerke

INOVI

INOVI forsyner småbarnsfamilien med både stilige og funksjonelle og holdebare babyproduter. Her finner du fine sitteputer til barnevognen, puter med memory foam, potter og matstoler.

Se mer fra INOVI »