Wallstickers

Her ser dere alle våre fantastiske wallstickers til barnerommet! Som dere vil merke har vi uhørt mange og stilige og morsomme motiver til barna her, folkens! Hva med Roommates Disney-Frozen-veggklistremerker, f.eks, eller Sebras herlige Farm Boy? Dette er virkelig en kreativ og barnevennlig veggløsning inne på barnerommet, og klistremerkene kan flyttes rundt og brukes flere ganger! Ta en titt da vel, barnerommet vil aldri bli det samme!
142 resultater.

Skap et personlig barnerom med wallstickers

Det er morsomt å innrede barnerommet med alt av møbler og interiør som passer ditt barns interesser og personlighet. Men det er en ting som er sikkert med barn, det at deres mening om hva som er kult og ukult kan endre seg meget fort. Det som den ene dagen er det tøffeste i verden, kan den neste dagen være for «babyer». Ja det har nok de fleste foreldre hørt før? Derfor er det da bra at det finnes smarte wallstickers, som både er en billig, morsom og personlig måte å innrede barnerommet på etter barnets ønsker – også når de har endret mening, så er det bare til å ta klistremerkene ned igjen!

Foruten å være superfin innredning er wallstickers også en morsom måte å skape eventyrlig stemning på barnerommet. Når Elsa, Spiderman eller Ole Brumm er på veggen, så har man ikke bare sin yndlingsfigur ved sin side, men barnerommet blir også en eventyrlig ramme for historier og moro, og hvis motivet matcher godnatt-lesingen, så er historien fullkommen!

Stort utvalg av flotte wallstickers til barnerommet

Her på Jollyroom har vi massevis av klistremerker til veggen, slik at du kan designe et barnerom med ditt barns yndlingskarakterer og motiver. Hos oss finner du både wallstickers til babyer og større barn, og vi har mange kjente figurer og merker slik som Bloomingville, Brigbys og RoomMates, som har et stort utvalg av alle de kjente Disney figurer som Lynet McQueen, prinsessene fra Disney Princess og den gode Doc McStuffins, samt andre flotte dyr, trær. Blomster og mye, mye mer. Vi har dessuten prisløfte på hele vårt sortiment, slik at du kan kjøpe dine wallstickers til barnerommet billig, så ta en titt på vårt utvalg, og finn det veggklistremerket som vil gjøre susen for ditt barn!