Fri frakt

Kids Concept Star, Klesstativ og Matbordssett

1 799 kr 1 997 kr Du sparer: 198 kr (-10%)
På lager Kjøp

csm.png

Beskrivelse

Kids Concept Star Klesstativ + Matbordssett er en stilren møbelpakke fra Kids Concept bestående av 1 bord, 2 stoler og 1 klesstativ fra Kids Concept Star serien.

Kids Concept Klesstativ Star Hvit er et klesstativ i hvitmalt tre fra Kids Concepts serie "Star". Praktisk og fin oppbevaringsmøbel til barnerommet. Perfekt for at barnet kan lære å henge opp klærne sine. Klesstativet har også en skohylle. De fine matchende kleshengerne kjøpes separat.

I "Star"- serien finnes også bord med speil, kiste, bord, målestokk, stoler m.m.

- Håndlaget.
- Mål: 120 x 60 x 30 cm.
- Material: tre.

Farge: hvit.

Kids Concept Bord Star Hvit er et stabilt bord i hvitlakkert tre. Tåler lek. Lett utsvingede ben for ekstra stabilitet. Perfekt for teselskaper eller får å sitte tegne og male på.

Bordet tilhører serien Star som består av trendy tremøbler til barnerommet. Kjøp Kids Concept Stol Star for et komplett sett til barnerommet.

Høyde: 45 cm.
Lenge: 60 cm.
Bredde: 43 cm.

Farge: hvit.
Materiale: tre.

Kids Concept Stol Star Hvit er en solid stol av hvitlakkert tre fra Kids Concept serien Star! Lett utsvingede ben for ekstra stabilitet. To fine utskårne stjerner på stolryggen. Kjøp med Kids Concept Bord star for et komplett sett til barnerommet.

Mål: H 56 x B 37 x L 37 cm.
Sittehøyde: 28 cm.

Maksvekt: 50kg.

Farge: hvit.
Art: 902015

Varemerke

Kids Concept

Kids Concept tilbyr fantasifull innredning til barnerommet samt leker av herlig kvalitet for barn i alle aldre. Med deres lekre og stilfulle innredningsartikler er veien kort til et smakfullt barnerom – som barna selv vil komme til å elske! Kids Concept opererer nemlig med barnas tanker og ønsker i fokus. Resultatet er stilfulle serier med innredning og leker som matcher hverandre. Her på Jollyroom får du tak i herlige produkter fra flere av Kids Concepts populære produktserier som Star, Turbo og Pumpkin. Og du? Vi har prisgaranti.

Se mer fra Kids Concept »