Fri frakt

Kids Concept Pakke Bord & Stoler Star

1 299 kr 1 098 kr
På lager Kjøp

csm.png

Beskrivelse

Kids Concept Pakke Bord & Stoler er en pakke som inneholder et trebord og to stoler fra Kid's Concepts populære serie "Star".

Kids Concept Bord Star er et stødig bord i hvitlakert tre. Tåler lek og moro. Lett skrånende ben for ekstra stabilitet. Høyde: 45 cm. Lengde: 60 cm. Bredde: 43 cm. Farge: Hvit.

Kids Concept Stol Star Hvit 2 stk er to solide stoler i hvitlakert tre. Tåler lek og moro. Lett skrånende ben for ekstra stabilitet. En fin detalj er de utskårede stjernene på stolryggen.

Sittehøyde: 28 cm.
Farge: Hvit.
Art: 900081

Varemerke

Kids Concept

Kids Concept tilbyr fantasifull innredning til barnerommet samt leker av herlig kvalitet for barn i alle aldre. Med deres lekre og stilfulle innredningsartikler er veien kort til et smakfullt barnerom – som barna selv vil komme til å elske! Kids Concept opererer nemlig med barnas tanker og ønsker i fokus. Resultatet er stilfulle serier med innredning og leker som matcher hverandre. Her på Jollyroom får du tak i herlige produkter fra flere av Kids Concepts populære produktserier som Star, Turbo og Pumpkin. Og du? Vi har prisgaranti.

Se mer fra Kids Concept »