ZAZU

ZAZU Wall Vegglampe

10 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

10 IGJEN
599 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Elektroniska avfall NO.png

Beskrivelse

Denne søte vegglampen skaper et trygt og lunt sovemiljø til barnet ditt. Lampen styres av håndbevegelser. Sveip med hånden under lampen for å slå den av, hold hånden under lampen for å endre lysstyrke, og dunk på den for få den til å endre farge. Denne magiske lampen har justerbar lysstyrke, og kan lyse i flere forskjellige farger. Den slås automatisk av etter 45 minutter.

Med lampen får du også tre myke venner, Fay, rex og Otis, som er små, magnetiske kosedyr man kan feste på innsiden av lampen.

Anbefalt alder: 3 år +.

Art:  10045715

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Batterikrav Lades med mikro-USB (inngår). Forventet batteritid: 8 timer.
Høyde (cm) 31
Lengde (cm) 31
Bredde (cm) 5

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data