Hettegensere

Hettegensere er et populært hverdagsplagg blant barna. Her i Jollyrooms onlinesortiment finner du massevis av gode hettegensere for barn i alle aldre. Vi har modeller i alle farger, med kule motiver og ditto farger!
60 resultater.

Hettegenseren – et praktisk plagg til alle anledninger
Fyll barnets garderobe med myke og komfortable hettegensere, som passer til alle anledninger! Med en tøff hoodie, eller hettegenser, kan barnet ditt kle seg for både skole og fritid, på én og samme tid. En myk og komfortabel hettegenser, er dessuten noe av det herligste man kan trekke over hodet om morgenen, før man løper ut døren til skolen eller barnehagen.

Hettegensere kan brukes både som et beskyttende ytterlag, eller som et varmende plagg under en jakke. Ved regn eller kjølig vær, er dessuten hetten særdeles god å trekke over seg, slik at man varmer både hodet og nakken, og holder seg tørr. Finn en hettegenser som sitter godt, og som er behagelig å ha på seg hele dagen!

Finn barnets nye hettegenser på Jollyroom
Hvis du er ute etter en god, varm og myk hettegenser til barnet ditt, så har du kommet til riktig sted! Her på Jollyroom finner du et fantastisk utvalg av hettegensere til barn, uansett hvilken farge eller fasong barnet ditt foretrekker. Hos oss finner du hettegensere med heftige trykk, praktiske glidelåser og funksjonelle lommer – alle levert fra populære varemerker, som Champion, Jack & Jones, The North Face og Levi’s, for bare å nevne noen få. Velkommen inn!