Fleecedresser

En fleecedress passer utmerket både som mellomlag og kosedress. På Jollyroom finner du både fleecedress til barn og fleecedress til baby. Velg blant fleecedresser i pilefleece, babydresser i vindfleece og ullfleecedresser.
55 resultater.

Fleecedresser til barn og baby når kulda siger inn
I de vriene mellomsesongene, der været hele tiden skifter mellom varmt og kaldt, er det greit å satse på fleece til barna. En fleecedress til babyen, for eksempel, eller en fleecedress til det litt større barnet, for den del. En fleecedress, eventuelt et todelt fleecesett, er kort sagt en ypperlig habitt til barn i alle aldre, siden fleecematerialet har gunstige temperaturregulerende egenskaper.

Fleecedress til barn og baby på Jollyroom
Her på Jollyroom har vi massevis av gode fleecedresser til babyen din og barnet ditt. Hos oss finner du alt fra vindtette og vannavstøtende dresser i vindfleece, til supermyke bamsedresser til de minste. Fleecedressene våre er gode og varme, har stilige mønstre og farger, og leveres naturligvis av gode kvalitetsmerker, som blant annet Reima, Lindberg og Mini A Ture!

Ikke nøl med å bla litt i vårt øvrige klessortiment i tillegg. Her vil du finne alt du måtte trenge av barneklær, med alt fra ullklær og vinterklær, til barnesko og regntøy!