BibaBad

BiBaBad Flexi Sammenleggbart Badekar 80–100 cm, Blå

Rabattkode Fri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
1 499 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABYWEEKS i kassen når du handler utvalgte produkter for minst 1000 kr, og få 15% på dette produktet. Du finner de utvalgte produktene her. For å kunne benytte rabatten må totalverdien på de utvalgte produktene overskride 1000 kr. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

BiBaBad Flexi gjør det mulig for barna å bade i dusjen! BiBaBad fungerer som et sammenleggbart badekar for ett eller flere barn. Badet er en smart og enkel løsning for hjem uten badekar, eller for den som ønsker et alternativ til en stor og uhåndterlig badebalje.

BiBaBad består av en lett og regulerbar ramme i aluminium samt en badepose, som naturligvis er fri for BPA og ftalater.

BiBaBadets er fleksibelt i lengden og bredden så det kan tilpasses det enkelte baderom/dusjkabinett. Flexi-badekaret er tilgjengelig i flere størrelse, som alle kan justeres cirka 20 cm i lengde og bredde. Også høyden kan justeres, fra 35 til 45 cm.

Du gjør selv enkelt hull til BiBaBadets tappesystem, så du kan få hullet akkurat passende over avløpet i dusjen. Når det er på tide å tømme badet er det bare å dra ut proppen.

Etter bruk kan badekaret enkelt slås sammen og stilles til side. I sammenklappet tilstand kan det også henge på veggen og tar da minimalt med plass.

- Maksimalt 15 cm vann i badekaret.
- Sammenleggbar, lett aluminiumsramme.
- Tappeplugg for enkel og sikker tømming.
- Fleksibel lengde og bredde.
- Skli-beskyttet yttermateriale.
- Enkelt å ta med på reiser.

Mål: L&B 80–100 x H 35–45 cm.

Materiale badepose: 59 % polyester, 41 % polyuretan.

Vask: maskin 60°C.
  • - Skal brukes under tilsyn av voksen.

Art: 726185

Bilder fra kunde