Schleich

Schleich er kjent for sine naturtro dyr, lekefigurer og lekesett i plast. Hos oss finner du alt fra stall og hester fra Schleich Horse Club, til utallige figurer og leker fra serier som Schleich Dinosaurs, Bayala og Farm World.

  •  

    v47 Schleich Logo.png

148 resultater.

Schleich dyrefigurer til nysgjerrige og lekne barn

Det tyske varemerket Schleich er en klassiker i bransjen når det gjelder dyrefigurer av alle slag samt morsomt bondegårdstilbehør. Schleich er kjente for sine naturtro lekedyr og sin umiskjennelige kvalitet. Faktisk er Schleich såpass ansette i dette markedssegmentet at om du har sett en lekehest på et barnerom, er sjansen stor for at den er fra nettopp Schleich!

Massevis av Schleich lekedyr på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi selvsagt sørget for å ha et godt utvalg av Schleich sine populære og morsomme dyrefigurer. Her finner du Schleich hester, Schleich stall, Schleich gård, og så videre. Det er bare å titte litt, vi er sikre på at akkurat ditt barn finner noe som faller i smak!

Glem heller ikke å ta en titt i vårt øvrige direkte sangnomsuste sortiment med leker! Her vil dere finne alt fra adventskalendere og radiostyrte biler til alle mulige byggesett og Lego!

Happy shopping!