Gåstoler

En gåstol stimulerer barnets sanser og utvikler både styrke, balanse og motorikk – et utmerket hjelpemiddel for barn som skal lære å gå. I Jollyrooms utvalg av gåstoler finner du gåstol til baby og barn i alderen 6 måneder til ca. 12 kg. Velg blant gåstoler fra kjente varemerker som Beemoo og BabyDan.
20 resultater.

En gåstol frem mot de første stødige skrittene
For de aller minste blant oss, som ikke helt har lært seg å gå ennå, men som allikevel vil så sterkt, kan det være fint med gåstol! Med en gåstol med hjul, kan barnet ditt bevege seg fritt på det åpne gulvet. De fleste gåstolene har dessuten morsomme lekebrett, og gjerne festlige og barnevennlige motiver og utforminger også – så dette pleier å være en stor hit!

Gåstoler i massevis i Jollyrooms online-sortiment
Her på Jollyroom har vi et stort utvalg av gåstoler, med alle mulige barnevennlige farger, mønstre og utforminger. Enten det er en klassisk gåstol eller en racerbilformet gåstol du er ute etter, vil du finne det her. Jollyroom har også prisløfte på hele sortimentet, og ikke minst 365 dagers åpent kjøp!  

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment til de minste også. Her har vi supre vippestoler, matstoler, bæreseler og bæresjal, ja you name it – her finner du det barnet ditt trenger i hverdagen, og alt sammen leveres av gode merker du kjenner igjen og kan stole på, som BabyBjörn, Ergobaby og Leander, samt mange, mange flere, naturligvis!