Bodys & Bodysuits

Til de minste barna er det fint med bodys og bodysuits. Dette er komfortable plagg de små kan bevege seg fritt i. Her på Jollyroom har vi et fint utvalg av bodys og bodysuits, i masser av varianter og med fine farger og mønstre!
154 resultater.

Body og bodysuits til minstemann
En myk og behagelig body eller bodysuit i et søtt mønster, er perfekt for babyens første tid i livet. En praktisk body er enkel å ta av og på, samtidig som den sitter godt på plass når du bærer det lille nurket ditt. Bodyen er designet for å sitte komfortabelt på den lille babykroppen, slik at barnet har det behagelig og kan bevege seg rundt uhindret. En bodysuit har samme funksjon, men har lange ermer og ben, som varmer og beskytter barnet. Bodysuiten fungerer i tillegg utmerket som pysjamas. Barn har iblant en tendens til å sparke av seg dyna i søvne, noe som gjør at de lett kan begynne å fryse hvis de ikke har noe som varmer på armer og ben. Med en bodysuit, unngår man imidlertid dette problemet ganske så godt. En annen ting som gjør bodyen og bodysuiten så praktiske, er de smarte kneppingene og funksjonene som forenkler alle klesbytter og bleieskift!

Finn barnets nye babyklær på Jollyroom
Her på Jollyroom kan du bla deg gjennom et enormt sortiment av søte og praktiske bodys og bodysuits. Hos oss finner du bodyer og bodysuits i massevis av flotte farger og søte mønstre, fra gode kvalitetsmerker som blant annet Tiny Treasure, Småfolk, Vossatassar, Janus og Hust & Claire. Uansett om du foretrekker en omslagsbody eller en body med klassisk knepping, vil du garantert merke hvor praktisk og lettvint det er med en skikkelig god body eller bodysuit. Vi har bodyer og bodysuits i forskjellige myke materialer, som økologisk bomull, bambus og viskose. Er du ute etter en Marius body, eller en annen ullbody til minstemann, har vi selvfølgelig det også. Vi har bodyer i ull av alle slag, med varianter både i merinoull og vanlig ull.

Husk også at du alltid får et prisløfte, når du handler her på Jollyroom. På den måten kan du være sikker på at du har fått minstemanns nye body, bodysuit, eller hva som helst annet, til en god pris.  Velkommen inn!