Vogner for den aktive familien

Er tiden inne for å ta med familien ut på nye eventyr? Uansett om det blir en tur i hjemtraktene eller et sted lengre bort, har varemerket Thule den perfekte vognen for aktive familier. I dagens innlegg tipser vi om tre av deres sporty vogner.


Enten du vil gå, sykle, løpe eller står på ski, blir det alltid morsommere hvis du kan dele gleden sammen med barnet ditt. Til dette er Thules multibarnevogner perfekte – året rundt og uansett destinasjon. Ønsker du deg heller en vanlig vogn for by og terreng, finner du også noen ordentlig gode hverdagsvogner i Thules sortiment.

Vil du sjekke ut hele Thules sortiment med en gang? Klikk her.


Thule Spring – for byboerne

Gjør hverdagen lettere med den funksjonelle barnevognen Thule Spring. Dette er en barnevogn du kan bruke hver dag, og som du raskt og enkelt kan folde sammen med bare én hånd. Spring-modellen tar liten plass og er lett å oppbevare. Takket være de store hjulene og den kompakte designen, er den perfekt tilpasset for bymiljø. Med Thule Spring, kan du og barnet ditt nyte tilværelsen – hele dagen, hver dag.

Förstabild-thule-spring2.jpg

Thule Spring Sportsvogn, Grey Melange


Thule Glide 2 – for sprinteren
Denne vognen passer for deg som liker å jogge eller løpe, da den er spesielt utformet for løping. Her kan du ta med barnet ditt på herlige løpeturer, uansett hvilken terrengtype du foretrekker. Thule Glide 2 er en vogn med aerodynamisk lettvektsdesign, fiksert forhjul og innebygget håndbremse, som både er sikker og komfortabel for den lille passasjeren. Vognen kan enkelt foldes sammen med bare én hånd, for lettvinn og kompakt oppbevaring og transport.

Förstabild-thule-glide2.jpg

Thule Glide 2 Joggevogn, Jet Black

 

Thule Sleek – for den fleksible
Dette er vognen for familier som ønsker en fleksibel barnevogn, som lett kan tilpasses ens eget behov. Thule Sleek kommer i en nett design og fungerer utmerket i bymiljøer. Den har i tillegg skumfylte, punkteringsfrie bakhjul, som sammen med vognens fjæring, gjør trilleturen myk og behagelig selv i tøffere terreng. Kjøper du en sitte- eller liggedel ved siden av, kan barnevognen dessuten vokse i takt med familien din. Og har du tvillinger eller barn i nær alder, er Sleek-modellen også tilgjengelig som søskenvogn.

Förstabild-thule-sleek.jpg

Thule Sleek Søskenvogn Inkl. Liggedel, Grey Melange

 

Ta også en titt på Thules brede sortiment av ski- og sykkelvogner – perfekt for deg som elsker fart og moro!