Testvinnende smartklokke for barn øker kommunikasjonen med foreldrene

XPLORA 4 er en testvinnende smartklokke for barn, nettopp fordi den har smarte funksjoner som en vanlig smartklokke ikke har. XPLORA 4 er nemlig en mobiltelefon skapt for barn, og for foreldre som ikke er klare for å gi barna en smarttelefon helt enda, men som likevel har behov for å holde kontakten i hverdagen. Nå finner du disse smarte klokkene her på Jollyroom, til skikkelig gode påskepriser.

 

Hvordan fungerer XPLORA 4?

Med XPLORA 4 kan barnet ringe, sende meldinger, ta bilder og utforske verden. Dette er en trygg klokke, som forenkler hverdagen både for barnet og deg som forelder. Gjennom den tilknyttede foreldre-appen, "XPLORA 4 & GO”, kan du som forelder forhåndsgodkjenne alle kontakter, slik at ingen ukjente kan ringe til klokken. Det er også mulig å registrere trygge soner, slik at du varsles i appen om barnet forlater dem, og med kartfunksjonen kan du se hvor barnet befinner seg. XPLORA 4 har ingen tilgang til internett eller sosiale medier. Du som forelder trenger derfor ikke bekymre deg for vanedannende apper eller barnets trygghet på nettet.

 

Skal familien noe gøy i påsken?

Påskeferien er et godt eksempel på hvordan XPLORAs smartklokker kan nyttiggjøre seg. Barna er ofte svært aktive i påsken, og påskeferien fylles gjerne med alt fra slalåmkjøring og utelek, til besøk hos venner eller besteforeldre. Da føles det ekstra trygt å kunne holde kontakten. XPLORA 4 sitter sikkert på armen, slik at barna ikke mister eller glemmer den. Du kan følge med i foreldre-appen, eller bare ringe for å høre hvor de er. Dette betyr økt frihet for barna og foreldrene, selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser, barnas alder og hva man selv er komfortabel med.


Teknologi tilpasset barna

XPLORA følger retningslinjene for GDPR og kan forsikre deg om at de beskytter og respekterer ditt og barnets personvern. Teknologien til XPLORA skal være trygg for barn og bidra til å lette hverdagen, øke kommunikasjon og tilrettelegge for oppfølging. Uten internettilgang får barna en enkel introduksjon til den digitale verden. La den gode teknologiske grunnmuren dannes først. En grunnmur basert på kunnskap, forståelse og nettvett, før de er store nok til å håndtere mer avansert teknologi. La barna være barn så lenge som mulig.

 

Lek og aktivitet

XPLORA ønsker å bidra til å aktivisere barn og redusere stillesittende skjermtid. Derfor har de lansert aktivitetsplattformen #GOPLAY. XPLORA-klokkens skritteller kan kobles opp mot denne plattformen, og for hvert 1000 skritt tjener barnet XPLORA-mynter, som de kan bytte inn mot kule produkter. GOPLAY-plattformen har flere forskjellige konkurranser, spill og kampanjer i påsken, som barna kommer til å elske!

 

For å lære mer om XPLORA, sjekk dem ut på Instagram og Facebook. For å se hele XPLORAs sortiment her på Jollyroom, trykk her.