Hobbytips til adventstiden!

På søndag er det allerede andre advent og mange er i full gang med julepyntingen! I den forbindelse vil vi gjerne gi noen fine tips til julepynt familien kan lage helt selv – supermorsomt for barna og sunt for lommeboka! 

Juletreet skal pyntes med fargesterke julekuler og omgis av herlige gaver 🎁 For å styrke julestemningen enda mer vil vi ta inspirasjonsnivået et steg videre og tipse om hvordan dere kan ønske julen velkommen til hjemmet på en leken og original måte.

Hva hadde vel julen vært uten nissen?

Ho ho ho! Er det noen snille barn her? 🎅 Julenissen er ute på jorden rundt-turen sin med julegaver til alle småtasser 🌏 Etter en lang og eventyrlig reise begynner han å bli litt trøtt. Derfor behøver han barnas superhjelp med å piffe seg opp til neste etappe og neste skorstein! Hvordan skal julenissen se ut? 👇 Ja, det kan barna selv bestemme!   

tomten2.jpg

 

Juletrekongler!

Juletreet står så grønt og fint i stua 🎄 Men et juletre er jo ikke nødt til å være den klassiske grønne grana med en gullstjerne på toppen. Det er bare fantasien som setter grenser her! Begi dere ut på en morsom oppdagelsesferd i skogen og let etter kongler. Plukk så mange dere kan, store så vel som små, og fargelegg dem i alle mulige farger – og vips så har dere et kreativt juletre i miniatyrstørrelse 😉 Perfekt å ha stående på bordet eller i hylla! Om man vil ta det hele enda litt lenger kan man pynte minijuletrærne med dekorative perler, glitter og alt hva man nå måtte føle for! 🌟 Superenkelt!   

kongler.png

Snøfnugg

Lys opp julen med et fantasifullt og koselig vinterlandskap med store og detaljerte snøfnugg dalende fra himmelen ❄Klipp til både store og små fnugg og sett dem på innsiden av vinduene eller heng dem i taket. Det eneste dere trenger er saks og papir – og en fantasi uten grenser! ✂

snöfnugg.png

1. Tegn en sirkel på et hvitt papir.
2. Klipp ut sirkelen og brett den så den blir en halvmåne. Brett papiret på midten en gang til og så en tredje gang så det blir en smal triangel.
3. Kipp små hull akkurat som dere selv vil!
4. Brett papiret forsiktig ut igjen og se det superfine mønstret dere har laget ❄

 

Lykke til, alle sammen! 😊

Klem ❤ 

 

Kilder:

www.craftymorning.com/santa-going-toilet-paper-roll-chimney-kids-craft/

elementaryartfun.blogspot.se/2012/12/making-trees.html  

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4031&artikel=4238765